Hermenegilda Kociubińska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Samotny malarz, realista. Niewybitny samozwańczy artysta. Spłaszczył ziemię czyniąc ją groteską, stworzył piekło zwykłą,czarną kreską. Błękit nieba umieścił wysoko przysłonił go szarością deszczowych obłoków. Znudzony pracą pozwolił żyć pędzlom nietrzeźwym wzrokiem patrzył jak obraz pokrywa się czernią.
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 świetne, rytmiczne, budujące nastrój.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pierwsze 8 wersow przypadlo mi do gustu - pozniej gorzej... zapowiadal sie dobry wiersz i jakby braklo sil w trakcie pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 18-07-2004 21:47.[/sub]
R.S. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hurrrrrraaaa! wreszcie rymowanka.....doczekałem się...i w dodatku taki przyjemny grobowy nastrój...jakbym ogłądał opwieści z krypty...duży plus:))
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sympatyczny,dobrze się czyta,podoba mi się Pozdrawiam
Hermenegilda Kociubińska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. muszę przyznać Panu rację, niestety. W trakcie pisania, dokładnie po tych 8 wersach, przyszło mi do głowy zbyt wiele pomysłów, zbyt wiele rozmaitych dróg poprowadzenia tego wiersza. W moim wypadku nie kończy się to najlepiej. Gratuluję wyczucia =) I dziękuję za wszystkie komentarze =)) Pozdrawiam =)
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 muszę przyznać Panu rację, niestety. W trakcie pisania, dokładnie po tych 8 wersach, przyszło mi do głowy zbyt wiele pomysłów,Gratuluję wyczucia =) -------------------- usmiechnalem sie szczerze gdy zobaczylem ten tekst:) oczywiscie nie w zwiazku z problemem co do pomyslow - nie podejrzewalem siebie o takie wyczucie - coz... fakt faktem pierwsze 8 wyraznie odcina sie od reszty pozdrawiam serdecznie:) kowalski
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Samotny malarz, realista. Niewybitny samozwańczy artysta" to dobre, podoba mi się :)) rym kreską-groteską trzeba zmienić, bo wprowadza uczucie banału, a szkoda by było... generalnie na +, tylko dlaczego bez tytułu ? co jest z Wami ludzie?! co drygi wiersz "wyiksowany" już pomijajac walory artystyczne, w takim natłoku jaki tu ostatnio panuje, tytuł powinien zachęcać...a "beztytule" tego na pewno nie robi... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi