Wiechu J. K. Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 wiem przecież nic z tego to wszystko dopinam myśli wyłapane w nawałnicy słów przeliterowany taki kawałek bytu ja prze za to co rozprasza tok przemawiać myśleniem mózgu awangardą przerobionych liter-słów prze za...praszam do wytwórni rymowanych snów przecież wiem i co z tego nic ja przepraszam i to wszystko znów
kasiaballou Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a... przeca prze za? - no ba... pozdrówki, Wiechu :)) kasia
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a... przeca prze za? - no ba... pozdrówki, Wiechu :)) kasia wiem przecież nic z tego to wszystko... prze cie pozdrawiam Kasiu ;-)))) Wiechu
kasiaballou Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a... przeca prze za? - no ba... pozdrówki, Wiechu :)) kasia wiem przecież nic z tego to wszystko... prze cie pozdrawiam Kasiu ;-)))) Wiechu ej! prze za całkiem cacy :)) miłego wieczoru kasia
Rekomendowane odpowiedzi