Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, damy radę! Trochę nas tam jest :P
Tali Maciej Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 to i ja się zapiszę(-: pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Dobra data - my mamy kolejny wieczór 19.04.09, więc się nie zazębimy :) A i u nas jeszcze lista prawie pusta, też czekamy na zgłoszenia!!!
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bingo !! Tali Maciej nr 6.
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 M. Krzywak to wzór -już przysłał notkę biograficzną Przysyłajcie - czas goni poezję !!!!!
adam sosna Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 bym się przykulał ale lekarz kazał mi unikać skupisk ludzkich w zamkniętej przestrzeni ale sercem będę PS nie Chorzów ino Königshütte :):):)
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja, jo wiym, ślonsko poezjo na plantach niy chyci...:)
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Beata Korybka nr 7 i koniec zapisów !!! --------------------------------------- Poeci :)) Z racji dużego zainteresowania proszę o przygotowanie tekstów na 6 minut. I dawjcie te notki !!! :))
egzegeta Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochani a dlaczego nie organizujecie tych spotkań w dniu, który obchodzony jest jako Światowy Dzień Poezji - 16 kwietnia. Tak wypadałoby najlepiej - dla uczczenia;) Przed chwilą otrzymałem info w tej kwestii, fragment zacytuję: IX Światowy Dzień Poezji Inauguracja w Warszawie – Dom Literatury ul. Krakowskie Przedmieście 87/89 16 kwietnia (czwartek) 11.00 Uroczyste otwarcie z udziałem p. Sławomira Ratajskiego, Sekretarza Generalnego Polskiego Komitetu ds. UNESCO. Występy artystów: Jonki Hristovej, Aleksandry Szwed oraz młodzieży szkolnej. Prezentacja wierszy o Warszawie. Wręczenie Nagrody Światowego Dnia Poezji, ustanowionego przez UNESCO 15.00 Spotkanie z redaktorami naczelnymi pism literackich: Ryszardem Tomczykiem – Tygiel Elbląski Andrzejem Dębkowskim – Gazeta Kulturalna Krzysztofem Bieńkowskim – Znaj 16.30 Spotkanie z tłumaczami polskiej poezji 18.00 Poeci poetom – Goście honorowi z Grecji i Egiptu 20.00 Artyści Warszawie – koncert poetycki przy kolumnie Zygmunta. Pozdrawiam i życzę udanych spotkań
Atena Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no Wrocław to byłoby w końcu coś w zasięgu:)
M._Krzywak Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochani a dlaczego nie organizujecie tych spotkań w dniu, który obchodzony jest jako Światowy Dzień Poezji - 16 kwietnia. Tak wypadałoby najlepiej - dla uczczenia;) Przed chwilą otrzymałem info w tej kwestii, fragment zacytuję: IX Światowy Dzień Poezji Inauguracja w Warszawie – Dom Literatury ul. Krakowskie Przedmieście 87/89 16 kwietnia (czwartek) 11.00 Uroczyste otwarcie z udziałem p. Sławomira Ratajskiego, Sekretarza Generalnego Polskiego Komitetu ds. UNESCO. Występy artystów: Jonki Hristovej, Aleksandry Szwed oraz młodzieży szkolnej. Prezentacja wierszy o Warszawie. Wręczenie Nagrody Światowego Dnia Poezji, ustanowionego przez UNESCO 15.00 Spotkanie z redaktorami naczelnymi pism literackich: Ryszardem Tomczykiem – Tygiel Elbląski Andrzejem Dębkowskim – Gazeta Kulturalna Krzysztofem Bieńkowskim – Znaj 16.30 Spotkanie z tłumaczami polskiej poezji 18.00 Poeci poetom – Goście honorowi z Grecji i Egiptu 20.00 Artyści Warszawie – koncert poetycki przy kolumnie Zygmunta. Pozdrawiam i życzę udanych spotkań Bo dzień poezji jest dobrze obsadzony :)))
egzegeta Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyz prowda;))) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi