Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Między pierwszą a drugą chwilą pocałunek na mojej szyi składasz Między trzecią a czwartą chwilą o miłości opowiadasz Między piątą a szóstą chwilą dowodów miłości żądasz W dwóch następnych minutach spełnienie osiągasz.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To, ze nie moge sie przekonac do tekstu jest chyba w duzej mierze spowodowane rymami... Niestety mojego serca Pani wiersz nie zdobyl. Pozdrawiam serdecznie kowalski
Krystyna Nawrocka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ile prawdy w tych chwilach aby najmniej takich chwil pozdrowienia krystyna
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki że pan zajrzał do mnie.Rzadko pisuję rymowanki,ale pewnego dnia wpadły mi do głowy słowa i ułożyłam je właśnie w rymy,bo to jest taki sobie dowcipny wierszyk.Zresztą poezja ma różne oblicza.Pozdrawiam
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Pani Krystyno,też wolałabym dłuższe kochanie aniżeli 8 minut. Pozdrówko
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ale szybki Bill! mnie również nie przekonuje... po cześci mniemam, żę rozumiem, lecz to nie mój ogródek
Rekomendowane odpowiedzi