teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cuchniesz inną przepowiednią nad głową zardzewiała aureola wszedłeś we mnie nieproszony jak dobrze widzieć cię martwym po ośmiu godzinach leżenia na rozgrzanej tacy w krzakach słońce odrywa wzrok między żebrami ślimak podpala swój dom opętany kałuża święconej wody ściąga mnie ku ziemi naćpana idę do tyłu cofam ze sobą czas [sub]Tekst był edytowany przez tera dnia 17-07-2004 00:33.[/sub]
Bartosz Wcisło Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz iście arcyzacny !!!
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 drapieżny.. "między żebrami ślimak podpala swój dom opętany" dla mnie ten fragment jest swietny... kawał dobrej roboty Pozdrawiam Agata
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mocne. druga część najgorsza moim zdaniem. podoba się zakończenie. pozdrawiam.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzodziękuje Panie Bartoszu... Tera
Agata Pawlus Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja nie umiem cofac czasu jak kazdy Twoi wiersz i ten jest wybitny, pozdrawiam, Agata.
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cuchniesz inną przepowiednią ... wszedłeś we mnie nieproszony ... jak dobrze widzieć cię martwym(...)na rozgrzanej tacy a mnie się to i tak kojarzy z... (po co pisac i tak kto sie ma domyślić - zrobi to :) ) podpala swój dom opętany... to świetne, chociaż nie do końca rozgryzłem strofę jako całosć...(krzaki, jako miejsce akcji... ale nie mogę skojarzyć z sobą żeber i ślimaka...) pozdrawiam
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzięki Luthien i O.K.... Tera
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nikt nie umie cofać czasu... trzeba byc do tego naćpanym... TEra
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rozumiem tym razem więcej i coraz bardziej mi "zalatuje" Lynchem". Duże brawa! [sub]Tekst był edytowany przez Grzegorz Działa dnia 17-07-2004 22:21.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hehe świetnie Klaudiuszu, ja wiem co masz na myśli :)) a tenslimak, hmmm no wiesz, chyba każdy z nas ma w sobie małe zawiniatko :)) dzięx Tera
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie chodziło tu pewnie o tę częsć ucha... ślimaka? Ale między żebrami?
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie, to nie ten slimak z ucha... tylko slimak (jako zwierzątko) w klatce piersiowej... Tera
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to prawie tak samo obrzydliwe jak tasiemiec
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 slimak topiękne i wielowymiarowe stworzenie... to nadaje barwy... nie to co tasiemiec... jak z ulotki o szkodliwym paleniu... Tera
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak myśle o tym tasiemcu... a feeeee
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 śmierdzisz zdradą zardzewiałą aureolą przepowiedni wszedłeś więc wyjdź zdechnij spłoń do popiołu słońce kaleczy wzrok przykuty ślimakiem spal obłąkanych dom w kałuży wody święconej cofając czas zabieram siebie do tyłu inspiration. pozdr.
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Twoja Twórczość jak zawsze mnie powala. "[...]wszedłeś we mnie nieproszony[...]" - te wersy są proste i naprawdę dobre. "[...]naćpana idę do tyłu cofam ze sobą czas[...]" - tu raczej widzę upadek anioła, czy gwałt potrafi aż tak zdegenerować? - jeśli tak dobrze to ujęłaś.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 myślę, że gwałt może zdegradować w jeszcze gorszy sposób... a co upadłego anioła?? a co Ci tu dokładniej chodzi?? Tera
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kobieta - stworzenie piękne - anioł. Po przeżyciu gwałtu zaczyna ćpać, by zapomnieć - czy to nie upadek?
Rekomendowane odpowiedzi