cynamonowe_papierosy Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Obmyj mnie po same kości i nałóż nową skórę Stwórz ze mnie człowieka przez duże c z małym mózgiem Stwórz dla mnie nowy podział Czasu niech zawsze będzie dzień Ten nasz pierwszy i nigdy ostatni popołudnie nieustannie łaskoczące Chciałbym mieć również proste myśli, a złożone marzenia Nie widziałem nigdy nieba więc niech na łóżku zawsze leży Książka, z której nigdy nie przeczytasz o sobie żadnego dobrego słowa bo to przecież moje wiersze
kasiaballou Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiało nostalgią, ale dobrze wyważoną, niby prostota uczuć, ale gdzieś chwyciło i... trzyma -pozytywka. pozdrawiam kasia
bezsenna81 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 łatwiej by nam było żyć z małym mózgiem bo tak to większość naszego życia poświęcamy w pogoni za nieosiągalnymi celami i zastanawiamy się ciągle co by było gdyby,tak rzadko umiemy cieszyć tym co jest dziś...wiersz fajny,pozdrawiam:)
Waldemar Talar Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kotórz by nie chciał tak - chyba wszyscy. Wiersz bardzo na tak. pozd.
Vera_Ikon Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Ale-ale...Książka, z której nigdy nie przeczytasz o sobie żadnego dobrego słowa bo to przecież moje wiersze "bo to przecież" nie pasuje stylem do całego wiersza. Gryzie i uwiera, choć merytorycznie - jak najbardziej na tak! Poza tym szczegółem na samym końcu (a właśnie koniec powinien być idealny!) - bardzo przyzwoicie. pozdr serdecznie
cynamonowe_papierosy Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dank! :) dank!
Rekomendowane odpowiedzi