Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Z pod świadomości kołdry, wypełzają piątkowe postu zaprzeczenia. Chwytam je w ust kazamaty. Niech czynią spustoszenie w rozumu bibliotece.
teresa943 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie! czepnę się troszkę...gwoli ścisłości spod (czegoś) lub "z podświadomości" wydaje mi się, że odnosi się do kołdry, więc "spod" wierszyk daje do myślenia, choć trochę zawiły, ale to takie tam moje... pozdrawiam :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 w rozumu bibliotece nie pasuje, taka kiepska metafora rzutuje na poprzednie treści, rada: wystarczy usunąć ostatni wers pozdrawiam Jimmy
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Tereso, "s" premedytacją, naużywałem sobie w tym pierwszym wersie (i nie tylko). Cenię sobie Twoje zdanie na temat mojego drobnego wytwórstwa, ale tu tak miało być (niepoprawnie, ale niby). Pozdrawiam. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przemyślę Twoją radę, dzięki za czytanie. Pozdrawiam. KKK
teresa943 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aha, rozumiem, przewrotność w każdym calu stosownie do podjętego tematu...no, no... po ciepłej whisky wszystko możliwe... Serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi