bestia be Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Powiedz Heroino! Czy na mnie już czas? Tam wiele ruszyło dusz, więc moja nic nie zmieni. Może i masz rację, że pora ruszyć za nimi. Chyba jeszcze czas, by wszystko się dokonało. Heroino! Nie mogę otworzyć oczu ciemność okryła świat, kilka kroków zostało, by zobaczyć znajomych.
aluna Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bestio wena Cię naszła i siedzi oby jak najdłużej! Mi się bardzo!!! Miłej niedzieli!
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Biel ...tam wiele jest już dusz i razem ciemność pokonać trzeba im... Podpisuję się plusowo! Pozdrawiam Wiechu
teresa943 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 narkotyki? tak mi się jakoś skojarzyło... serdecznie pozdrawiam :)
bestia be Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Alunko dzięki za przeczytanie i ciepłe słowa, jak zawsze serdecznie pozdrawiam bużka bestia
bestia be Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Podpisuję się plusowo! Bardzo dziekuję za 9 plus jaki tu dostałem, a to cieszy i pierwszy raz Wiesławie Cie goszczę w swoich wierszopisach, a to bardzo miło, no i ten + to wiele serdeczne podziękowanie bestia
bestia be Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Teresko i dobrze Ci się skojarzyło, jak zawsze dajesz dużo ciepła pozdrów ki bestia
LadyC Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Tak sobie myślę, że 1. nie jest to tekst kogoś kto tego próbował kiedykolwiek - za mało w tym dramatyzmu i emocji 2. wycięłabym jednak Heroinę - dopowiedzenia nie służą Nie gniewaj się proszę za ingerencję Lubię się wymądrzać :))) A czytać będę dalej. Pozdrawiam :)
otto m Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 trudno, żeby się nie skojarzyło z heroiną, skoro pisze - Heroino ale o heroinie już lepsze rzeczy były szczersze i raczej nie o duszy
bestia be Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Otto dzięki za wgląd i komentarz , a w tym włąśnie sens, że o duszy nie było. Ja tylko marny pismak, wiec nie porównuję się z Pisarzami serdecznie pozdrawiam bestia
bazyl_prost Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 gdzie tu biel jak to z maku?
LadyC Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, to chyba nie z maku ;) a krowa też czarna, żre zieloną trawę a mleko białe ;)
bazyl_prost Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 ja właśnie kocham takie zwykłe krowy wiesz egri bikawer
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwszy i nie ostatni. Zawsze zaglądam do twoich wierszopisów. :) pozdrawiam Wiechu
otto m Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, to chyba nie z maku ;) a krowa też czarna, żre zieloną trawę a mleko białe ;) jak to nie z maku? przecież, że z maku! ale faktycznie biała, no chyba że specjalnie podbrudzana, to może i brązowa najpierw jest mak - mleczko makowe (opium) - morfina - heroina taka ładna droga :)
Magda_Tara Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 ta Heroina... to mi tak solistką operową bardziej podchodzi... :))) narkotyk...eee tam zero odlotu, zero schiza, zero wizji.... spróbuj, bestio i pisz! :)))
bestia be Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a no heroina jednak po produkcji jest biała , tylko najpierw trzeba się zastanowić, czy czasem nie chodzi o kobietę White, ot i tu dopiero zaczyna sie dylemat, jak jest Miranda to i może być Heroina Bazyl jednak dzieki ,że wpadłeś Serdecznie pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 oj, to chyba nie z maku ;) a krowa też czarna, żre zieloną trawę a mleko białe ;) Lady Ty jesteś taka nieznajomą Heroin ką:):):):) buziaczki , tylko się nie czerwień po przejdziemy do kokainy pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 jak to nie z maku? przecież, że z maku! ale faktycznie biała, no chyba że specjalnie podbrudzana, to może i brązowa najpierw jest mak - mleczko makowe (opium) - morfina - heroina taka ładna droga :) Otto no i całą recepturę już mamy serdecznie pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Pierwszy i nie ostatni. Zawsze zaglądam do twoich wierszopisów. :) pozdrawiam Wiechu To bardzo miło Wiesławie z Twojej strony tym bardziej mam lepsze samopoczucie pozdrawiam bestia
Rekomendowane odpowiedzi