aluna Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Przetworzona poddana recyklingowi przeszłość. Zwyczajność prostota uczuć, zagubiły się gdzieś przyjaźnie nawet fotografie wydają się być nie nasze. Świat ,tamten świat zamilkł, odłożony do kartonu czy albumu ciężko wzdycha. Tylko czasem ktoś z pożółkłego zdjęcia wywołuje uśmiech na twarzy. Zapiski w starym kalendarzu ocierają łzy tego co minęło. Nawet słodkości mają nowy smak. Chciałabym pozostać wiosną!
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 "Świat ,tamten świat zamilkł" - Aluna, podoba mi się ten wiersz! Pozdrawiam plusowo :)
aluna Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie uwierzysz Wiesławie ale ja odniosłam to samo wrażenie po przeczytaniu Twojego wiersza ,dlatego zaraz się do treści odniosłam! Serdeczności!
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie uwierzysz Wiesławie ale ja odniosłam to samo wrażenie po przeczytaniu Twoje wiersz ,dlatego zaraz się do treści odniosłam! Serdeczności! Czar słowa pisanego ogarnął razem nas i myśl podobna urodziła słowa... Miłego dnia Aluno :)
aluna Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Czasem tak właśnie bywa! Dziękuje z wzajemnością!
bazyl_prost Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 merkury się chowa na świat spozieram mam dużo okularów i`m flooded with fear but i don`t disapear
aluna Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Zalewany,raczej z obawą o....! Pozdrówka!
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 stare łzawe wspomnienia są nawet fajne, ale nie można zatrzymać się w "tamtym" świecie fotografii... nowe wciąż się rodzi i przynosi radość jak co roku wiosna, trzeba się tylko rozejrzeć...i stać się wiosną dla innych... serdecznie pozdrawiam:):)
aluna Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wierzę Droga tereso, że tylko mnie nachodzi nostalgia i chęć powrotu do dzieciństwa! Serdeczności!
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wierzę Droga tereso, że tylko mnie nachodzi nostalgia i chęć powrotu do dzieciństwa! Serdeczności! nie, nie...to nie tak...mnie też nachodzi czasami nostalgia, tylko pociagnęłam osobistą refleksję, co ja robię w takim przypadku; jeśli zabrzmiało, że neguję wspomnienia, to sorry...och, jak często sama wspominam...nawet napisałam wiersz o piaskownicy i spodniach na szelkach, pamiętasz? :):) Ściskam serdecznie!
aluna Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Dziękuje kochana tereso ,za duchowe...,wiersz pamiętam a jakże ...!U mnie osobiście przerost treści nad formą! Uściski!
Rekomendowane odpowiedzi