Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cichością rozsupłaną skakała po płatkach róży rozbujana zbielałe stokrotki umierały na dżumę szerokością ramion obejmowała sufit pełen gwiazd zaciśnięty mocno wypuszczał ostatnie tchnienie zakapturzona bielą zbliża się we mnie pożerając [sub]Tekst był edytowany przez Emilia Zone dnia 11-08-2004 08:17.[/sub]
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmm.. zastanawiające
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "zakapturzona bielą zbliżała się we mnie pożerając" faaajne :) tylko czemu stokrotki umierały na dżumę?? brzmi nieźle, ale chyba nic nie znaczy ;) pozdrawiam.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nabierają sensu - stokrotki - kiedy się rozszyfruje kim jest Anna :)) pozdrawiam Emilka
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Emilko... Chyba dziś słabo kojarzę... Ale... No nie zrozumiałam Twojego utworu :'(
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale czy nie wystarczy, że są zbielałe z zazdrości? pozdrawiam.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm.. :)) nie będę interpretacji tutaj wymuszać podpowiem tylko, że anna to nie taka zwyczajna anna :)) mogłaby nosić tysiące imion.. a ja nazwałam ją po swojemu, by ją oswoić by siebie oswoić z myślą o tym, że istnieje i, że kiedyś i mnie odwiedzi hihihi może bardziej zagmatwałam.. pozdrawiam Emilka
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy chodzi o Calineczkę??? ;))) Gosh! Mam dziś straszny humor _-_... Hmmm... Wiesz co... Chyba już kojarzę... "szerokością ramion obejmowała sufit pełny gwiazd " Na ten fragment zwróciłam szczególną uwagę... Bardzo, bardzo mi się podoba... Tylko nie wiem, czy nie lepiej brzmiałoby "sufit pełen gwiazd"... Pozdrawiam i ściskam, Pat.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm.. nie wystarczy ważna jest dżuma (nazywana "czarna śmierć") czy to coś przybliża? :)) pozdrawiam Emilka
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niop.. lepiej brzmi :)) masz rację a ja zastanawiałam się właśnie że coś mi tam zgrzyta chciałam w ogóle go wykreślić :)) dobrze że tego nie zrobiłam, bo byś nie mogła przeczytać :)) dzienx Rysiu ziółko
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 za namową Pani Kot zamiast "zbielałe z zazdrości stokrotki" jest "zbielałe stokrotki" nie zmienia to sensu wiersza a przynajmniej nie komplikuje :)) dziękuję za uwagę Pani Kocicy :)) pozdrawiam Emilka
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hehe, trochę się namęczyłem, ale chyba wymysliłem... o czym to jest (o kim ? ) pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo mi miło iż moja skromna osoba wpłynęła na decyzję Autorki, piękny wiersz...tak czy siak...a anna ;) fajne imię. pozdrawiam cieplutko.
Agata Pawlus Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja chyba zrozumialam... na pierwszy rzut oka taki sobie, ale jak posiedzialam nad nim to bardzo mnie zainteresowal i sie spodobal, zabieram go sobie :P pozdrawiam, Agata.
Jela Dor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Śmierć niejedno ma imię i niejedno oblicze. Tak czy siak jest. Ale czy zła ?
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie.. czy taka zła? :)) najlepiej to się z nią zaprzyjaźnić wtedy strach nie będzie niszczył naszych marzeń.. :)) pozdrawiam Emilka
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niop.. cieszę się :)) i dziękuję :) Emilka
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm.. i do jakich wniosków Pan doszedł? :)) pozdrawiam Emilka
Anna Piękosz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 SAMA NIE WIEM CO MYSLEĆ O PANI WIERSZU . A CO DO MOJEGO TO POWINNA PANI WIEDZIEĆ ŻE MIŁOŚĆ NIE ZAWSZE JEST TAKA PIĘKNA ... MAM NADZIEJE ZE NASTĘPNYM RAZEM COŚ SIĘ PANI BARDZIEJ SPODOBA . POZDRAWIAM.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh.. bawią mnie komentarze takiej treści :) przyszła Pani tylko się odgryźć za mój komentarz? nie musi mi Pani tłumaczyć jaka potrafi być miłość niech się Pani dokładnie wczyta w mój komentarz chyba go Pani nie zrozumiała.. cóż.. po co Pani komentuje, jeśli nie komentuje?? jaki to ma sens? pozdrawiam Emilka
Rekomendowane odpowiedzi