Wiechu J. K. Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Rzucę wierszem przed siebie Może trafi do ciebie Wierszem małym jak kwiat Wszakże wielkim jak świat On muzyką jest serca W czasie stycznia i czerwca W czasie burzy i gdy błękit tam w górze Czasem trwa krótko, czasem trochę dłużej Hey wierszyku, wierszyno! Idź zaśpiewaj dziewczynom Powiedz im o szczęściu i o sercu O mądrości i o mędrcu Powiedz także o poecie z dalekich stron Jaki wesoły jest dzisiaj on Leci muzyka w powietrzu tam Wierszyk ją niesie wam
kasiaballou Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Trochę toto... biesiadne, ale całkiem cacy :) pozdrówki kasia
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze czasami z rymem sobie biesiadnie i niemodnie ale na wesoło tak... miło mi i pozdrawiam :)
kasiaballou Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze czasami z rymem sobie biesiadnie i niemodnie ale na wesoło tak... miło mi i pozdrawiam :) Moda jest wytworem ludzkiej imaginacji, jest potrzebna do nakręcania koniunktury i pomaga w samodowartościowaniu - potrzeba asymilacji w byciu na topie, prawo każdego pokolenia. A sentymenty nikomu nie obce, tylko obciach się przyznać, ja sie nie wstydzę - bo lubię czasem i tak. Pozdrówki :) kasia
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 fajnie nawet, tradycyjnie i lekko, płoniaście, J.
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uprzejmniaście dziękuję :) pozdr.
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze czasami z rymem sobie biesiadnie i niemodnie ale na wesoło tak... miło mi i pozdrawiam :) Moda jest wytworem ludzkiej imaginacji, jest potrzebna do nakręcania koniunktury i pomaga w samodowartościowaniu - potrzeba asymilacji w byciu na topie, prawo każdego pokolenia. A sentymenty nikomu nie obce, tylko obciach się przyznać, ja sie nie wstydzę - bo lubię czasem i tak. Pozdrówki :) kasia Ja się też nie wstydzę - bo lubię tak i już ;O) Pozdrawiam Wiechu
teresa943 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 fajnie, lekko, sentymentalnie i marzycielsko... nie jestem smutasem, więc lubię takie klimaty, to taka odskocznia od ... szarości... serdecznie pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uprzejmniaście dziękuję :) pozdr. tak sobie myślę, że nawet do muzyki takiej hulankirozrabianki warto coś wytworkować; ni ma za co; J.
Judyt Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uprzejmniaście dziękuję :) pozdr. tak sobie myślę, że nawet do muzyki takiej hulankirozrabianki warto coś wytworkować; ni ma za co; J.
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, 'to taka odskocznia od ... szarości...' i zagmatwania dlatego jest 'lekko, sentymentalnie i marzycielsko...' cieszy mnie, że takie pisanie jeszcze się podoba pozdrawiam :-)
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uprzejmniaście dziękuję :) pozdr. tak sobie myślę, że nawet do muzyki takiej hulankirozrabianki warto coś wytworkować; ni ma za co; J. hmm, hulankarozrabianka to raczej nie, ale muzyka przdałaby się do takiej rymowanki pozdrawiam z ogromniastym uśmiechem ;o)))
Monika_Gromala Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jestem przekonana co do rymów. I nie bardzo podoba mi się warsztat, ale to kolejny tekst, który powoduje mimowolny uśmiech :) P.S Wyrzuciłam ten dystych na końcu pozdrawiam M :)
Judyt Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak sobie myślę, że nawet do muzyki takiej hulankirozrabianki warto coś wytworkować; ni ma za co; J. hmm, hulankarozrabianka to raczej nie, ale muzyka przdałaby się do takiej rymowanki pozdrawiam z ogromniastym uśmiechem ;o))) no to mnie jakoś zadźwięczało hulanką(: aa..postaram się zapamiętać Autora co to do muzyki ciutkę; J.również :)
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jestem przekonana co do rymów. I nie bardzo podoba mi się warsztat, ale to kolejny tekst, który powoduje mimowolny uśmiech :) P.S Wyrzuciłam ten dystych na końcu pozdrawiam M :) Witam Cię Monika :) Najważniejsze, że pojawił się ten mimowolny uśmiech, a reszta niech będzie milczeniem... ;) Dystych był w nawiasach, więc prawie tak jakby go nie było... pozdrawiam Wiechu
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, hulankarozrabianka to raczej nie, ale muzyka przdałaby się do takiej rymowanki pozdrawiam z ogromniastym uśmiechem ;o))) no to mnie jakoś zadźwięczało hulanką(: aa..postaram się zapamiętać Autora co to do muzyki ciutkę; J.również :) hulaj dusza, hulaj ciało, bo muzyka gra...:) Judyt, dzięki za dobre chęci o pamięci ;) pozdr. Wiechu
Rekomendowane odpowiedzi