Olesia Apropos Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 wątek Jacka troszkę zaśmieciliśmy;) więc tu możemy się zrehabilitować. proszę o wpisywanie się chętnych do wzięcia udziału w konkursie, a jeszcze goręcej- o chętnych do jury. Maciej Talik już się zgłosił, może Krzywak też się podejmie, mimo nawału pracy?:) ktoś jeszcze? Eliasza proszę ignorować, proszę - żadnych odpowiedzi na jego głupie zaczepki. ustalmy zasady i do dzieła:)
mały_dzielny_toster Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja mogę spróbować swoich sił, choć jestem konkursową dziewicą ;)
M._Krzywak Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja tam chętnie się podejmę ;)
Marlett Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Deklaracje nie są potrzebne. Zgłoszeniem do udziału w konkursie będzie umieszczenie wierszy. Najpierw temat i regulamin konkursu:) i jury.
Olesia Apropos Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację, ale chodziło mi głownie o wyłonienie jury dzięki, Krzywak;)
M._Krzywak Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też wygrałeś!
Pancolek Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też wygrałeś! z takimi jurorami, to ja bym się wódki napił :)
Tali Maciej Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też wygrałeś! z takimi jurorami, to ja bym się wódki napił :) to zapraszam na 22 lutego do krakowa to się napijemy(-:
M._Krzywak Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też wygrałeś! z takimi jurorami, to ja bym się wódki napił :) 22 zapraszam, a zresztą zawsze zapraszam ;)
Pancolek Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Panowie kochani, już pisałem pod wątkiem Oxyvii, że dziewczyna ma miała zabieg, do którego musiałem się dołożyć i moje oszczędności poszły na spacer ;( Jak wyłudzę coś od babci w marcu, wpadam na piwko i posłuchac wierszydeł ;D
M._Krzywak Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. My cały czas myślimy o płaceniu przynajmniej za przejazdy, ale chyba dopiero w czerwcu coś się będzie dziać w tej sprawie (urzędy, urzędy...), na razie niestety nic z tego, a ja bezrobotny :))) W marcu to może coś poczytać?
Waldemar Talar Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Również w konkursie chętnie wystartuje. pozd.
ja_bolek Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 > juroruj bez różnicy, czy to od przodu, czy od tyłu
kasiaballou Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano, chyba nic, a ja już wiersz konkursowy ułożyłam... o serDcu! ech :(
Gość Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Patrz, udało Ci się zażartować ;))
Rekomendowane odpowiedzi