Judyt Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 dajesz tam gdzie docierają tęsknoty smutki radości wietrzyk i płomień artyzmu niedoskonałego doskonałością zatopione oczy serc odnajdują po coś to czy tamto w ofierze pielęgnować jak bose gałęzie oplatające twarze niewidome drżącym żarem spokoju dziękuję to zbyt mało dobrego życzy malunek tyle o ile nasze życia w jednym spalają się (...)
Baba_Izba Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 oczy i serca, niezbyt mile widziane w wierszach, "oczy serc" - u Ciebie, jakoś mi nawet pasują. Serdeczności - baba
Judyt Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano wiem Babo, że nie, ale co tam(...), serdelecznie Ci dziękuję za depnięcie i baczne oczko(wierszołek taki) płoniaście:) J.
HAYQ Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się i fajnie się czyta ten Twój wiersz, Judyt. Jest ciekawie. W ostatniej zwrotce brakuje mi tylko jednej literki.dziękuję to zbyt mało dobrego życzy malunek tyle o ile nasze życia w jednym spalają się Pozdrawiam
bestia be Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 ładnie coraz to wykwintniej piszesz a to wielki plus pozdrawiam bestia
Judyt Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się i fajnie się czyta ten Twój wiersz, Judyt. Jest ciekawie. W ostatniej zwrotce brakuje mi tylko jednej literki.dziękuję to zbyt mało dobrego życzy malunek tyle o ile nasze życia w jednym spalają się Ojej Hayq dzięki serdeleczne za depnięcie Twe no i że wierszołek się podoba. Aha no jedna a tak wiele, dzięki bardzo(:fajnie się czyta taki wpis:)płoniaście
Judyt Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bestio wykwintnie to miło Cię gościć i tu:)płoniaście
a._mrozinski Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Jestem na tak. Przyczepię się tylko do niedoskonałego doskonałością, bo choć tego typu zestawienia mogą być bardzo ciekawe, to jednak w moim odczuciu nieco już spowszedniały. Arek
Judyt Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha nie wiedziałam Arku, no ale cieszę się, żeś depnął i coś tam naskrobalił pod; niby i powszednieje ale się zapomnia, więc może się wytłumaczyć a nie musi, że mm.. przypomina(:płoniaście i dzięki b., J.
Rekomendowane odpowiedzi