Mr._Żubr Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 to nie ja trzymam słońce w tym związku dzielnie dzierżę za to zupełnie nieromantyczny parasol żeby nie zasypał nas śnieg sypiący z telewizorów billboardów gazet i czasopism śnieg czerwonej pojebanej miłości rozsypywany przez wodzirejów rozdmuchiwany przez przechodniów kupię ci lizaka chcesz Warszawa 15 II 2009
BARBARA_JANAS Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Nieromantyczna romantyczność. Chętnie zlizałam słowa. Serdecznie
Pancolek Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Wydaje mi się niedomknięty ten wiersz, Żuberku. Pointa jest tak raptowna, że idzie się nią zachłysnąć przy czytaniu. Ideę pochwalam, jednakże wers 'śnieg czerwonej pojebanej miłości' jakby spłaszcza niepotrzebnie całość w MOIM, subiektywnym mniemaniu. Dalej nie chwytający mnie za gardło wodzireje i trafne rozdmuchiwanie miłosnego pyłu przez przechodniów - całość ok. +/- poprawny Pancuś
H.Lecter Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Jakbyś tak zmienił puentę, to daj znać... ; )
Rachel_Grass Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 ...A Man With Two Noses :D wiersz może być, Żubrze. tytuł tak mię rozwalił, że reszcie dokładniej przyjrzę się później. póki co, zatrzymuje szczególnie pointa. pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 to nie ja trzymam słońce w tym związku dzielnie dzierżę za to zupełnie nieromantyczny parasol żeby nie zasypał nas śnieg sypiący z telewizorów billboardów i gazet W tej postaci jakoś bardziej do mnie przemawia. Pozdrawiam.
Marcin Gałkowski Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 heh, sam tytuł mnie kupił:D a w wierszu... trochę to "pojebanie" mi tu nie pasuje do reszty. ale całość jest ok. pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Stefan Rewiński Super.natalia servant Proszę, dziękuję, pozdro.BARBARA JANAS Mlasku, mlasku. Dzięki.Pancolek Poprawne dzięki. A puentę polecam zapić alkoholem.H.Lecter Miało też być pomarańczę kupię ci, ale to by już można podciągnąć pod zrzynanie.Magda Tara Wszyscy coś o puencie. Ale super, hehe.Rachel Grass No właśnie, z puenty jestem dumny - każdy coś (dobrego lub złego) o niej właśnie.Agata Lebek Ok, spoko. A nic o puencie?Marcin Gałkowski Ha, więc tytuł też mi wyszedł! Tytuł + puenta, to już prawie dobry wiersz:)pchła szachrajka To będzie... 9.99 zł. Dzięki za komentarze, pozdrawiam.
Mr._Żubr Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 To nie pierwszy już w mojej "karierze" zarzut o przegadanie/zbędność słów. Lubię tak czasem nooo.
Emu Rouge Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 uwielbiam lizaki:D a wiersz faktycznie może być, może tylko bez tego "pojebania". pozdr aga
Fagot Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 „Surowe” ale na pewno nie banalne a co za tym idzie ciekawe Pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Emu Rouge, a jaka ta miłość ma być? Szalona? Nieee... Jescze pomylona ostatecznie by uszło, ale...Fagocie, 'surowość', hmmm... Dobre określenie mojego zamierzenia. Dziękuję Wam, pozdrawiam
mały_dzielny_toster Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Kiedyś u mnie na podwórku był mały sklep i w nim pracował taki przystojny chłopak, i do każdych zakupów dorzucał mi lizaka... :) rozwspominałam się ;) Podoba mi się. Całość - i tytuł, i "pojebanie" i "rozsypanie" i pointa/puenta. Plusik i cmok :)
Emu Rouge Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Miłość cierpliwa jest, łaskawa...";) ( nie mogę się wypowiadać, bom szczęśliwa w te gierki i skowronki tylko widzę:D ) może plastikowej? pluszowej? ale to tylko jeden taki kierunek. pozdr aga
Tomasz_Piekło Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Fajny. Sorry, że tylko tyle.
Mr._Żubr Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 mały dzielny tosterze, bardzo cieszy mnie Twoja opinia.Emu Rouge, ale to miłość z telewizorów i innych takich. Nie może więc być cierpliwa i łaskawa. Jest pojebana.Tomasz Piekło dzięki, starczy. Dziękuję Państwu, pozdrawiam Państwa.
Franka Zet Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Plus za Monty Pythona - pythonowski zbiór zdarzeń w wierszu, wszystko może się jeszcze stać, po lizaku można się spodziewać depczącej całość stopy. Pozdrawiam ;)
Mr._Żubr Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Można jak najbardziej. Bo to miał być najśmieszniejszy wiersz świata, czy coś:)
Rekomendowane odpowiedzi