Dawid D. Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 stojąc w oknie naprzeciwko tkanka po tkance przybierała kobiecości w ciepłym łonie pokoju przyszła na świat w zgaszonym świetle
aluna Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Ciekawskie Tylko dla Ciebie...! Dla mnie nie!P:))
BARBARA_JANAS Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 A ja kupuję tę miniaturkę. Pozdrawiam
Dawid D. Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 dziękuję za komentarze miło ;)
allena Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 gdyby pominąć środkowy trójwers można się dowiedzieć że: "stojąc w oknie na przeciwko przyszła na świat w zgaszonym świetle" Srodkowe wersy tłumaczą jak to się odbywało, jednak ja nie jestem przekonana:) a.
Pancolek Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Dawidzie, ciężko mi oceniać wiersz, który zwyczajnie nie wciągnął. Widzę ten obrazek w całości (nie musząc się gimnastykować przy interpretacji) i nie jestem powalony. Być może przy tak (bądź co bądź) czytelnej formie, warto było myśl rozwinąć, dać pobłądzić czytelnikowi, a potem trzasnąć puentą. W tej postaci +/- bo nie jest to dzieło ani fatalne, ani wiekopomne ;) Pancuś. Do następnego!
basia gowska Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Tak, mój drogi kobiety właśnie tak przychodzą na świat stworzone przez własny dom i przez mężczyznę w ciemności skreśliłeś dwiema kreskami jakiś zarys zarysu dość trafnie czekamy na kolorowy obrazek z niespodzianką pozdraaa
Fagot Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Całkiem zgrabna miniaturka Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi