aluna Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 pióro wypisało co rzekł poeta dużo myśli mało słów przedziwne wspomnienia młodości kryjące tajemnice nie można inaczej trzymając klamkę z drugiej strony i tak ktoś puści nie utrzyma naporu czymże jesteśmy pragnieniem górą westchnień przeogromną oby spełnioną
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dodałbym "i" przed tak, lub zrezygnował z "tak". Tylko tyle. Reszta gra moją muzykę. Pozdrawiam. KKK
aluna Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Dzięki Krzystofie że zagrało! Miałam to "i" ale myślałam żo zbędne?!Widoczmie sie myliłam! Pozdrowionka!
bestia be Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Alunko skad ty bierzesz tyle weny zawsze o czymś innym piszesz raz krótko raz długo wszechstronna twoja lutnia i ciekawa:):):):) pióro wypisało co rzekł poeta dużo myśli mało słów to jest ciekawe i inne , oryginalne pozdrawiam bestia
aluna Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Droga bestio za wszechstronna! Uściski!
Wiki Ciekawość Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 a ja tu widzę dwa wiersze. Od słów " czymże... zaczynasz inny temat, inny wiersz. Co ty na to?
aluna Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Oczywiście Droga Wiki jest drugie dno ,ale autor może tylko podpowiedzieć a nie odkryć przekaz! Powiem tylko że pierwsza miłość...i ....! Uściski!
Wiki Ciekawość Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Oczywiście Drogi Autorze, ale ja nalal widzę super puentę do drugiego wiersza. Czasem to drugie dno tak się poecie sklei, że dopiero czytający- mając dystans -zobaczy inaczej. Ale to Twój wiersz oczywiście
aluna Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za wnikliwość i za zainteresowanie! Pozdrawiam serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi