Maciej_Satkiewicz Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 wiesz miejsca to tylko istotne szczegóły w których dojrzewamy na przykład do siebie to wszystko składa się na imię które kiedyś zamkniemy w ciepłych od życia dłoniach podzielmy się istnieniem na łyżwach czy na palcach
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na łyżwach czy na palcach....istniejemy i to najważniejsze ...jesteśmy tu i teraz! Przemawia ! Pozdrowionka!
kasiaballou Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 "dom to nie lampa, regał, obrazy wystarczy być razem..." taka refleksja po przeczytaniu pozdawiam kasia
Gość Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Średniozaawansowane, kiepsko zrealizowane. Mało odkrywcze; nie obfitujące w żadne retoryczne chwyty. Nawet nudzi.
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 dzięki ; nudzić owszem może, ale był mi potrzebny i wyszedł, nie zważając zanadto na własną formę ale może, mooże coś z tego się da.. ; pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Ładne zakończenie ;)
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 coś tam pozmieniałem/dodałem ;
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 podzielmy się istnieniem na łyżwach albo na palcach żeby nie spłoszyć niedokonanego czasu być razem na dobre i na złe...oto istota miłości pozdrawiam :)
Franka Zet Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Myślę, że dobra jest wersja Aluny [quote]wiesz miejsca to tylko istotne szczegóły w których dojrzewamy na przykład do siebie to wszystko składa się na imię które kiedyś zamkniemy więc podzielmy się istnieniem na łyżwach albo na palcach Mnie wiersz nie nudzi, weszłam w jego spokój. Pozdrowienia :)
maya kent Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Klimat spokojny, refleksyjny, druga zwrotka - super Pozdrawiam gorąco:)
Baba_Izba Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Mnie się wiersz podoba. Pozdrawiam- baba
Rekomendowane odpowiedzi