aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Przybłąkała się jak bezdomny pies złakniona ciepła i przytuliska cała w potrzebie nieoczekiwana moja tylko nasza po kres.
Judyt Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Aluno ten fragment to jak dla mnie poszukiawnie ciepła, bezpieczeństwa 'przybłąkała się' i tak jest najfajniej, ładna miniatura; łączenie z moja na nasza wiele wyjaśnia(?)może umacnia(?); :)płoniaście
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Dziękuje Judytko że zajrzałaś do mnie! Ściskam!
Judyt Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma za co, proste- trafne; jeden taki pan powiedział że 'poezja' jak zwał tak zwał, jest listem(...)
adam_bubak Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 no ale jeśli "moja tylko" to zdecydowanie nie "nasza" (choćby i po kres) chyba że coś nie tak mam z logiką (czego nie wykluczam) Pozdrawiam Adam
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Adamie moja tylko...,przecież miłość jest dla dwojga!A to przecież moja.....! Pozdrowionka!
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miłość pojawia się zwykle nagle...bez zapowiedzi... coś chyba za daleko się odsunęły przecinki... i dlaczego "Moja" wielką literą? pozdrówki :)
bestia be Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 czegoś jednak brakuje aby nawiązać do miłości, pzyjażni i innych uczuć, gdyż miniaturka jest ciekawe, ale zagadkowa za bardzo, jak dla mnie. Może w tytule coś naprowadz pozdrawiam bestia
aluna Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miłość pojawia się zwykle nagle...bez zapowiedzi... coś chyba za daleko się odsunęły przecinki... i dlaczego "Moja" wielką literą? pozdrówki :) Dzięki Droga trereso za wstęp i komentarz! Bezdomny pies wpada nam pod nogi nie wiadomo skąd...? Uściski!
aluna Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za skomentowanie mojej miniaturki Droga bestio!Taka ....m....! Pozdrowionka!
Baba_Izba Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Tak trudno oddać w kilku słowach sens. Tobie się udało. Podoba mi się, serdeczności - baba
aluna Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Dziękuje Droga Babo za podoba!Miło ! Uściski!
Rekomendowane odpowiedzi