Tali Maciej Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 w świetle latarni dlaczego tu dlaczego właśnie tubo taki mały w dużym pokoju i on suszący butelki jak ryba do nieba brzuchem cuchnie popłynął z nurtem a ryba przynajmniej nie chrapie czekam na cud jak na godota kto gdzie jak jakinie jest to ruletka raczej deklinacja odmiana losu o tym nie ma mowy marzy ci się hanamicinie koniecznie kwestia przyzwyczajenia o fenyloetyloaminie nie ma co wspominać zwierzęta są jak ludzie i lustrzanie a zresztą brakuje mi mężczyzny tego się obawiałam to co mi opowiedziałaś jest smutne ale nie mam wyboru wypierdalaj! zajęłaś moją latarnie p.s i mam jeszcze drugą opcję na puentę i nie wiem co wybrać wypierdalaj! ja też mam swoją historię ???
bestia be Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 ta pierwsza puenta jest lepsza ciekawy temat, jednak mi się wydaje, że mozna skrócić ten wiersz pozdrawiam bestia
Gregory House Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 cóż, wygląda na to, że jestem jednym z tych, którzy nie godzą w żaden sposób poezji z wulgaryzmami... ale Pozdrawiam ;)
Tali Maciej Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przemyślę i zobaczymy pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też nie przepadam za wulgaryzmami, ale jakoś w tej sytuacji nie wyobrażam sobie innego słowa dzięki za uwagę pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 ja jestem za pierwsza opcja zakonczenia...ta latarnia jest świetna Maciek:)pozdrawiam
amerrozzo Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Pierwsza zwrotka szablonowa, prosta. Ja bym początek ciachnął tak:w świetle latarni dlaczego tu dlaczego właśnie tu Przyspieszona akcja, jak szybki montaż w filmie, dodaje dramaturgii, a o nią - jak mi się wydaje - idzie. Jeśli już koniecznie chcesz coś tam upchać, to radze zrezygnować z tego: dym papierosa gorzka ślina i kuszące przechodniów czerwone w grymasie wygięte usta Moim zdaniem to jest poetyckie nic ;-) Ani odkrywcze, ani ciekawe. Tak poza tym to wszystko co NIE jest zapisane kursywą bardzo mi przypadło do gustu (w sprawie pointy: wersja z latarnią). Przyznaję się, że nie do końca rozumiem kursywę i treść kursywy. To cytaty? Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 czytałam ten wiersz, b. współczesny, narazie nie wiem(...) to wyższa szkoła jazdy, płoniaście
Tali Maciej Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już tak kombinuje z tą końcówką, były opce bez wulgaryzmu, ale chyba pozostawie 1 opcje pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z poczaku zrezygnowałem, rzeczywiście szablonowo to wyszło kursywą to nie są cytaty,chciałem rozdzielić przez to osoby, nakreślić rozmowę pomiędzy a co jest niezrozumiałe, może będę mógł nakreślić pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki zatem za odwiedziny pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi