Waldemar Talar Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 w każdym istnieje ogniwo kruszone przez czas więc jaki ma sens krępować nim kłamstwa skoro prędzej czy później na pewno pęknie wówczas ktoś albo coś rozliczy z nich nas
Boskie Kalosze Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Czas nie ma czasu. Dlatego nie bierze nas pod uwagę ;)
Baba_Izba Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W moim odczuciu, bardzo sprawnie napisany, fajny wiersz. Zastanawiam się tylko nad końcówką, czy nie lepiej by było coś na kształt: " wówczas ktoś albo coś nas rozliczy" Być może nie mam racji, zostawiam to, na wszelki wypadek. Serdecznie pozdrawiam - baba
zak stanisława Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 jeśli rozliczy to na pewno ktoś, coś nie będzie w stanie rozliczyć ;p za babą, sprawnie napisany wiersz WAldi
Waldemar Talar Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Boski - a może czas ma czas i dlatego jak mówi wiersz prędzej czy później bierze pod uwagę to i rozlicza nas. Dzięki za wgląd i boski komentarz. pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W moim odczuciu, bardzo sprawnie napisany, fajny wiersz. Zastanawiam się tylko nad końcówką, czy nie lepiej by było coś na kształt: " wówczas ktoś albo coś nas rozliczy" Być może nie mam racji, zostawiam to, na wszelki wypadek. Serdecznie pozdrawiam - baba Witam miła Babo - wielkie dzięki za tę sprawność i fajność Posłuchałem twej rady i lekko zmieniłem zakończenie Dzięki wielkie za odwiedziny i szczery kom. pogodnego popołudnia życzę
Waldemar Talar Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj miła Stanisławo - a mi się wydaje że jest możliwe bo te coś nazywa się sumienie . Dlatego w w łańcuchu kłamstw możliwość taka istnieje. Wielkie dzięki za odwiedziny i tajemniczy kom. radości życzę
bezsenna81 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 za wszystko kiedyś przyjdzie nam zapłacić,fajnie napisane,w moim guście,pozdrawiam serdecznie:)
a._mrozinski Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Nieźle. Mógłbym się przyczepić do "albo coś", ale może się nie przyczepię. Wiersz jak najbardziej. Arek
Waldemar Talar Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Święte słowa - cieszę się iż przypadł ci mój wierszyk . Dzięki za odwiedziny i pozdrówka. miłego wieczoru życzę
Waldemar Talar Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Arku że finalnie się spodobał . Serdeczne dzięki za odwiedziny i chwilkę uwagi . udanego popołudnia życzę
Rekomendowane odpowiedzi