Kasia O. Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 rozbierasz na pojedyncze słowa pieścisz aż pojękują i obrastają wykrzyknikami potem odkładasz na nocny stolik wyrazy ciepłe miękkie i drżące rankiem wepnę je we włosy
kasiaballou Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaznaczyłam balast - kołuję na podobnych ... pomiędzy horyzontem a zaprzeczalnym płaskowyżem, pomimo amplitud, bo przecież musi być jakiś sens ... zagrało - ode mnie pozytywka :) pozdrówki kasia
Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Czy Ty jesteś ta Kasia O. którą znam? A wiersz miękki, kobiecy, obłaskawia we mnie zwierzę. ;) mrs
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 rankiem wepnę je we włosy ciepły liryczny wiersz, taki typowo kobiecy... lubię te klimaty serdecznie pozdrawiam :))
bezsenna81 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 mi się też widzi,pozdróweczki:)
Kasia O. Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Miło mi z powodu pozytywnych opinii:) Panie Marku: raczej wątpię;) Galaktyki może Pan pomylił?:) Pozdrawiam słonecznie mimo słoty.
Rekomendowane odpowiedzi