Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 ty kwitnąca szelestem mikrofibry ja szczęścia sześciopak durszlak przemyca rdzawą niebieskośćnad stołem moim synom zęby wychodzą z dziąseł zestarzejemy się? - pytasz czas upłynnia rozkład pożycia foremek zatapiam palce w twoich włosach error z czasem all inclusive delete (to tylko szkic, proszę o sugestie)
Franka Zet Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Smutno mi po tym szkicu. Dodaj other solutions available ;)
Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Silę się na nieśmiertelność, biorę ją hurtem a tu do kasacji - w detalu. ;) mrs
Franka Zet Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Marku, chciałam odpowiedzieć i napisało mi się takzatapiam palce w twoich włosach error z czasem all inclusive delete smutno może other solutions available silę się na nieśmiertetlność biorę ją hurtem w wierszu do kasacji delete
Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawe...hm...podpowiadaj :) mrs
adam_bubak Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zupełnie wyprany z podpowiedzi jestem. może ten rozkład pożycia foremek - niby jarzę, ale uciekam i omijam wzrokiem. niechby czas coś innego upłynniał. bez tego wiersz byłby kompletny moim zdaniem. ale czerpać z Franki jak daje - dobra jest (ale bez delete na końcu:) zdaje się, że nie pomogłem a wiersz dobry, lubię takie Pozdrawiam Adam
Franka Zet Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 "Czerpać z Franki" ? No, nie wiem, czy pozwolę. A mój kawałek był tylko takim mruknięciem(a może mrugnięciem) na temat. Cześć Chłopaki ;)
Franka Zet Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 P.S. Podoba mi się "szczęścia sześciopak" - bardzo to dobre znaczeniowo i lubię podobnie brżęczące słowa blisko siebie (oczywiście, nie w nadmiarze).
Klaudia nicole Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Smutne nastrojowo. Prawdziwe i takie ulotne, jak dane, które można utracić jednym kliknięciem.
Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zupełnie wyprany z podpowiedzi jestem. może ten rozkład pożycia foremek - niby jarzę, ale uciekam i omijam wzrokiem. niechby czas coś innego upłynniał. bez tego wiersz byłby kompletny moim zdaniem. ale czerpać z Franki jak daje - dobra jest (ale bez delete na końcu:) zdaje się, że nie pomogłem a wiersz dobry, lubię takie Pozdrawiam Adam Foremki dlatego, że istniejemy w czasie na sposób ściśle określonej formy. Ja jawię się jako ja, Ty jako Ty. thx mrs
bestia be Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 dobry przekaz przemijania podoba sie pozdrawiam bestia
Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi także podoba się ten zwrot. Czuję go podniebieniem ;) mrs
adam_bubak Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zupełnie wyprany z podpowiedzi jestem. może ten rozkład pożycia foremek - niby jarzę, ale uciekam i omijam wzrokiem. niechby czas coś innego upłynniał. bez tego wiersz byłby kompletny moim zdaniem. ale czerpać z Franki jak daje - dobra jest (ale bez delete na końcu:) zdaje się, że nie pomogłem a wiersz dobry, lubię takie Pozdrawiam Adam Foremki dlatego, że istniejemy w czasie na sposób ściśle określonej formy. Ja jawię się jako ja, Ty jako Ty. thx mrs czyli byłem blisko:) nie chodziło mi o trafność myśli, a raczej o jej formę. zgrzyta przy czytaniu, ale to są pierwsze wrażenia z czytania, zresztą zdaje sie, że w tym wierszu rytm nie jest najważniejszy. Mam po prostu pewne upodobania i nie należy się nimi przejmować.:) Pozdrawiam Adam
Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. thx....miło, że wdepnąłeś pozdrawiam mrs
Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Foremki dlatego, że istniejemy w czasie na sposób ściśle określonej formy. Ja jawię się jako ja, Ty jako Ty. thx mrs czyli byłem blisko:) nie chodziło mi o trafność myśli, a raczej o jej formę. zgrzyta przy czytaniu, ale to są pierwsze wrażenia z czytania, zresztą zdaje sie, że w tym wierszu rytm nie jest najważniejszy. Mam po prostu pewne upodobania i nie należy się nimi przejmować.:) Pozdrawiam Adam Tak. Nie chodziło mi o rytm. On jest trochę arytmiczny, fragmentaryczny. Z tego co jest nam dane jakby przypadkowy zbiór, ale w nim ma być widać bolesny smutek tragicznego błędu - znikamy przy pierwszym kliknięciu. mrs
Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tu inna wersja...męczy mnie temat :) ty kwitnąca szelestem mikrofibry ja szczęścia sześciopak durszlak przemyca rdzawą niebieskość w rozkład pożycia opasłej formy śniedzieją firanki w prześwitach moim synom ząbkują dziąsła zestarzejemy się? - pytasz all inclisive kochana - odpowiem error
Ewel K Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Wersja na samej górze chyba lepsza;) Bez tej opasłej formy, już foremki są mocne - z resztą jakby nie było, czuć wyrobiony styl Marka Stasiuka, to się liczy. pozdrawiam
Don Silencio Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 nie znam jeszcze stylu Marka Stasiuka całą trzecia dla mnie do skasowania poprzednie dwie świetne, z wyobraźnią (ciekawe skąd Ci się durszlak wziął, czy czasem się nie zaczytałeś...) patrzę na tę wersję, bo teraz po komentach widzę, że się zmienia: ty kwitnąca szelestem mikrofibry ja szczęścia sześciopak durszlak przemyca rdzawą niebieskość nad stołem moim synom zęby wychodzą z dziąseł zestarzejemy się? - pytasz czas upłynnia rozkład pożycia foremek zatapiam palce w twoich włosach error z czasem all inclusive delete każdy z wersów trzeciej zwroci, może z wyjątkiem foremek, nie porywa każdy kiedyś napisał jak we włosach kogoś się poplątał albo czy się zestarzeje
Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówisz poważnie? Jeśli tak to ruszyłaś mnie tam po nerce. :) Dziękuje mrs
Marek_Stasiuk Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. Zgadzam się z Tobą i pracuję nad tym... mrs
Rekomendowane odpowiedzi