Alex Arnodin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Będąc tu nie odczuwając miłości Nie czując strachu myślę o niczym Wydaje mi się, że stoję w pustym pomieszczeniu Bez światła bez nikogo bez niczego, Nie widzę nic jest tylko ciemność, która mnie przytłacza niszczy męczy Mam dość. Wiedząc, że świat mnie nie zna myślę o odejściu stąd O porzuceniu dawnych miejsc, gdzie natura mnie zrodziła, Gdzie przez całe moje życie zachodziło słońce, Gdzie powietrze ma smak powietrza, a słońce zapach słońca Chcę odejść chce przepaść gdzieś w świecie Gdzieś w pustce gdzie nikogo niema, Gdzie nie widzę tego czego nie mam czyli miłości
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sporo bledow - 'Nie widzę nic' 'chce' 'niema' -(niema moze byc telenowela z cheplinem) 'Mam dość' zamienilbym na /mam dosyc/... Stosujesz interpunkcje - lecz niekonsekwetnie - urzywaj jej wszedzie gdzie nalezy albo nie stosuj w ogole. Na moje oko zbyt wiele razy powtarzasz 'nie mam' 'nie ma' 'nikogo' 'niczego'. A ten fragment mi sie spodobal: 'Gdzie powietrze ma smak powietrza, a słońce zapach słońca' pozdrawiam serdecznie czekam na kolejne teksty ps - przepraszam za brak polskich znakow (sila wyzsza) kowalski
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal... miłosći. Bardzo dobre, nastrojowe, może za dużo tu "dumania" ale do mnie trafia.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tyle błędów, że aż czytac się nie chce... Tera
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomijając błędy, wiersz jest ciekawy, porusza jakże ważny w życiu problem samotności. Bd wiersz. A Pani Tera czy może później :) pewnie przeszła już niestrawność?
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przecież to zwyczajna opisówka... to nie jest poezja... to zwykła pamietnikowa refleksja... Tera
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I w tym cały problem, że nie potrafi się Pani pogodzić z faktem, że ktoś może pisać inaczej niż Pani. To jest jak najbardziej poezja, tylko inaczej napisana niż by to Pani chciała. W poezji trzeba umieć dostrzec piękno i umieć ubrać je w słowa nie tylko w wyszukane i udziwnione metafory.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekawe stwierdzenie, bo skoro najbardziej na tej stronie podobają mi się wiersze Patrycji i Kocicy (które piszą w zupełnie innym stylu niż ja) to ja już nie wiem czy Pani wie co mówi... tzn. wiem... są to brednie. A owyzszy tekst to mało poetycki kicz, który pisały moje koleżanki w III klasie gimnazjum na lekcji polskiego by dostawać plusy... to jest odklepane... ale jeżeli Panią podnieca taka twórczość to prosze bardzo... prosze tylko nie komentować mojego gustu, bo to zwyczajny brak wychowania. Tera
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wie Pani co, jest Pani obrazą dla tak szacownego serwisu i aż szkoda bo mógłby mieć więcej autorów a taka osoba jak Pani przegoni swoimi wybujałym mniemaniem o sobie, każdego.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i alleluja... nikt nikogo na siłe nie trzyma Tera
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż, to stwierdzenie niech będzie sygnałem dla Redakcji, której się kłaniam.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeszcze sie Pani nie zapoznała z regulaminem... ja nie naruszam niczyjej prywatności, nie nawłuje, ani nie zwracam sie do nikogo osobiscie obrażajac go... co Pani akurat zrobiła juz wcześniej...proszę troche ochłonąć bo robi się nudna Pani 'walka' ze mną... Tera
Rekomendowane odpowiedzi