Wiechu J. K. Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 siedział sobie na płocie kogut i popijał wyborowy jogurt mówiąc do siebie w duchu: „potrzebuję więcej ruchu.” więc ty się niczego nie bój smaczny jogurcie ty mój wypiję cię na raty po trochu bez kaszy i bez grochu energii i zdrowia dodasz mi ha,ha,ha, he,he,he, hi,hi,hi radości słychać echo tam i tu bo zapiał kogut kukuryku po jednym łyku drugi łyk i zrobił się z koguta byk a cała tajemnica byka koguta leży w codziennym piciu jogurta więc pijcie jogurt moi mili abyście zawsze zdrowi byli
Makar Bora Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 widać że produkt jest dobry jeszcze więcej byłoby sławy gdyby jogurtu zamiast wiagry użyć w celach uznanych co tam taki byk chłop po jogurcie to dopiero heros choć był cienki i słaby jak smyk Pozdrawiam. M
Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 lubię jogurty, śmiechowo a jednak ten kogut taki refleksyjny; płoniaście(: :)
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 ładna, pocieszna i ucząca ballada pozdrawiam bestia
Wiechu J. K. Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie to :) pozdr.
Wiechu J. K. Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam :)
Lena Achmatowicz Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 ta odmiana "jogurta" z ostatnich wersów jakos mi nie leży;) coś jak akcja "pij mleko, będziesz wielki" a po jogurcie byk. hmmmm:) lubię rymowanki.
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie to :) pozdr. :)mnie też
Monika_Gromala Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zabawne i lekkie, ale rytm szwankuje i raczej odmienia się "jogurtu" nie - jogurta. Zastanawiam się jednak, można przymknąć na to oko, jeśli cały utwór pisany jest pół żartem, pół serio. Zastanowię się ^^ pozdrawiam :)
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, pół żartem, pół serio :) pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie to :) pozdr. :)mnie też pozdrawiam jogurtowo ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pół żartem, pół serio...zdrowo bo jogurtowo, zdrowy jak byk :) też lubię rymowanki pozdr.
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)mnie też pozdrawiam jogurtowo ;) oj zjadłabym a w lodówce pusto(...) (:
Rekomendowane odpowiedzi