Tomasz Grzywa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Miłość jest piękna gdy jest wzajemna Ja serce dałem A kamień dostałem Chciałem czułośći otrzymałem podłośći Chciałem namiętnośći a nie samotnośći Więc nie chcę takiej miłośći Miłośći w samotnośći.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 taki "twór" nie powinien trafić do zaawansowanych zwykłe "rymowanie na żądanie" nie podoba mi się kompletnie grrr aż mi się odechciało wszystkiego mydliny po prostu przykro mi pozdrawiam Emilka
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podpisuję się "obyma ręcoma" piotr
Wioletta_Buller Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Musiał być Pan bardzo zakochany... sądząc po Pana utworach... też kiedyś napisałam parę podobnych utworków :P. w końcu od czegoś się zaczyna, a zwykle od tej miłości, która jest impulsem i często coś w nas zmienia... *** Natchnienie moje! Kochanku złośliwy! Jak powoje piękny, a tak kłamliwy! Wszystko ci oddać byłam gotowa, Duszę i ciało, rozum i słowa. Lecz ty wzgardziłeś mą nieśmiałością, Tak piękną, kobiecą oryginalnością. Chciałam przy tobie spędzić godziny, Dni, tygodnie, lata, a ty... niegodziwy! Wnet wyznawszy miłość już się wykręciłeś, Obracając w nicość to, co wycedziłeś! pozdrawiam Violette
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Może i lekko grafomańskie, ale oddaje istotę rzeczy. Dobry tket do hitu popowego nie jako poezja.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gosh!!! Co to jest?! Nie no, ja uważam, że to się nigdzie nie nadaje. A błędy typu "czułośći", "podłóśći", "miłośći"... Człowieku, następnym razem pisz ze słownikiem!
Rekomendowane odpowiedzi