Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak bardzo Cię pożądam, pragnę jak szalony. Myśli do Ciebie biegną, wciąż chodzę stęskniony. Sam nie wiem co mam robić, w snach Cię poszukuję. Już bliskość ciała Twego na swym ciele czuje! Już dłonie nasze mocno wtulają nas w siebie, Już usta Twoje czuje, gdy całuję Ciebie! Twój oddech taki szybki, tak bardzo szalony. Pieszczę Cię i dotykam, bardzo podniecony! Twe ciało tak namiętne i takie spragnione, Domaga się mych pieszczot, równie podniecone! Prężysz się i tak mruczysz przy każdym dotyku, Tak śliczna i tak naga, leżąc na kocyku! Już usta me całują Twe piersi, Twe ciało, Chcę być z Tobą dla ciebie, choć co by się działo! Lecz teraz są to tylko me skryte pragnienia, Wiesz jak ja równie dobrze, że są do spełnienia!!!
Yourek Ajsiński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Panie Krzyśku:-) Uwielbiam prostotę przekazu, tak wiele można powiedzieć prostymi słowami. Jednak Panu przydarzyło się... ukatrupić wiersz tą prostotą. Rymy i rytm w zasadzie bez zarzutu - jak złota taca, tylko że na niej... kanapki ze smalcem - nawet bez skwarek:-). Ma Pan wielki potencjał. Proszę zajrzeć głębiej w siebie. Pozdrawiam:-).
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jestem wdzięczny Panu za cenne sugestie i dziękuje za pozdrowienia! Postaram się zajrzeć głębiej w siebie... ale czy coś zobaczę i czy będę potrafił ubrać to we właściwe słowa, teraz nie potrafię jeszcze obiecać pozdrawiam xysiu
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 * straszą mnie "me" (kozy tak robią) "twe" i te pe takie zaimki dzierżawcze(zdaje się) wbrew pozorom, poetyckie nie są - "łyżka dziegciu psuje beczkę miodu" - tak to szło? * powtórzenia zbędne. * moim zdaniem naprawdę zbyt dosłownie - pięścią między oczy... * brakuje finezji i polotu. pozdrawiam.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zmieniłem zdanie. Nintendo jest niebezpieczne. Idę kupić 0,7l
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 PRAGNĘ ...Tylko ciszy..... a.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak Pan nabrzmiał w tym tekście, że aż mi słabo; niestety - w przeciwieństwie do peela, nie zmiękły mi nogi, oddech nie jest przyśpieszony, nie mam wypieków i chyba przejdę na celibat. jezuniu Mirka
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za krytyczne uwagi... postaram się w przyszłości aby to co piszę było bardziej finezyjne... z jakim skutkiem, czas pokaże :) Pozdrawiam xysiu
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry pomysł! 0,7l to w sam raz dla dwóch... pod warunkiem że jeden nie pije ;) Pozdrawiam xysiu
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dla dobra większości przez jakiś czas będę cichutko... ale nie gwarantuje, że będzie to długi czas ;) Pozdrawiam ciepło Was wszystkich :-))) xysiu
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mamy problem bo ja też... I najwidoczniej tyle dobra się zmarnuje!
Rekomendowane odpowiedzi