Bernadetta1 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał:) Ty juz mozesz klac pod nosem ile chcesz na te moje wiersze;), Ty juz jestes na nie skazany przez najblizsze 150 lat:):):)Badz subiektywny, badz:):)pozdrawiam i dzieki Michas że wpadłes do mnie:)
kasiaballou Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o kurcze, Kasiu broń Boże żadnych antybiotyków, dużo witaminy C - nawet 1 g dziennie, dużo napojów i leżeć. Kuruj się, byś jak najszybciej tu na orgu - w pełni zaistniała;) Pozdrawiam PS. Bernadettę przepraszam za ten wtręt antygrypowy, ale to z serca. Dzięki za serce, Egzegeto; tak robię i leżę z laptopem ( teraz, niestety tylko z laptopem ;) - ale piszę przez łzy - a psik ;/ O!!! Uciekam, żeby nie zarażać - Beatko, sorki :) kasia
M._Krzywak Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał:) Ty juz mozesz klac pod nosem ile chcesz na te moje wiersze;), Ty juz jestes na nie skazany przez najblizsze 150 lat:):):)Badz subiektywny, badz:):)pozdrawiam i dzieki Michas że wpadłes do mnie:) "Wykułem miecz zemsty", ale nie na wiersze :) Zresztą p. Marcin jasno określił, KTO jest najlepszy.
bestia be Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 ładny przekaz pozdrawiam bestia
Fagot Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Wspaniały wiersz do którego chce się wracać Pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki i pozdrawiam:)
Bernadetta1 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prosze zatem wracac:)pozdr.
Oxyvia Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ładny, liryczny, melodyjny, rymowany, śpiewny. Lubię takie, to w moim ulubionym stylu. A o poprawienie tytułu można apelować do Angella. Czasami się zgadza. :-)
Bernadetta1 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Oxyvio:).Miło,że Ci sie podoba:)A z tym tytułem -zostawie, juz nie chce zawracac głowy....
Ewel K Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Błąd w tytule niczego tu nie umniejsza, dobrze jest, w sumie czytam pierwszą Twoją rymowankę, w warsztacie były białe, jak pamiętam. No no, podoba mi się jakby nie patrzył:) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, bestia z ciebie, wabisz tytułem (hihihi) ale i bez tego lubie zagladać w twoje teksty,a jeszcze gdy rymem pięknym płyną, to już miód i balsam dla ucha , cmoook Beatko
Franka Zet Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Baaardzo sympatycznie, zręcznie, lekko. Śliczne :))
złamane skrzydło Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 juz go mam w ulu macham :)))))
Bernadetta1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Ewel:)pisze rymowanki i białe i sama nie wiem co lubie bardziej:):)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, bestia z ciebie, wabisz tytułem (hihihi) ale i bez tego lubie zagladać w twoje teksty,a jeszcze gdy rymem pięknym płyną, to już miód i balsam dla ucha , cmoook Beatko zwabiłam błedem w tytule:):)dzieki Stasiu za wizyte, zagladaj jak najczesciejcmoook:)
Bernadetta1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. milo,ze sie widzi, zawsze jestes obiektywna i to cenie:):)pozdrówki
Bernadetta1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam skrzydełko serdecznie :)
Almare Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 - pozdrawiam autorkę i gratuluję wiersza.liryka z rymem, rytmem no i ładnie a nie byle jak, jak popadnie ;)))
Bernadetta1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki serdeczne:)miło,że sie podoba:):)pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Pochwały dla wiersza - moim zdaniem - w pełni uzasadnione, chwalę i ja! Bardzo lubię, to co chwalę. Pozdrawiam Beatko, bardzo serdecznie - baba
Rekomendowane odpowiedzi