Marusia aganiok Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 nie wiem co z czasem za blisko przystawiasz krzesło do stołu ptak w klatce śpi mimo że okno otwarte sukienka obszerniejsza zaprząta moje sny gdy czasu nie będzie spokój odpłynie zieloną łódką zrób tak żeby nie było kim się zajmować gdy już nam przejdzie pierwsze w życiu zauroczenie
Pancolek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Marusiu, chociaż Cię uwielbiam, uważam, że to za słabe na zetkę. Obyś mnie nie wyklęła :( Pancuś
BARBARA_JANAS Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Czyżby strach przed ciążą ? Pozdrawiam
allena Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobnie pomyślalam.wierszyk z tych lekko napisanych o "ciążącej" przypadlości; takie mam odczucie:) a.
Marusia aganiok Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i nie mam nic do dodania:>)
Marusia aganiok Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Pani Basiu i bardzo dziękuję za zrozumienie:>) Ślicznie pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobnie pomyślalam.wierszyk z tych lekko napisanych o "ciążącej" przypadlości; takie mam odczucie:) a. Dziękuję bardzo; chciałam z lekka a dokładnie uchwycić gdybania jakie się wtedy mnożą:>) Pozdr.
H.Lecter Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 zrób tak żeby nie było kim się zajmować gdy już nam przejdzie pierwsze w życiu zauroczenie Ta zwrotka jest znośna, bez waty cukrowej w stylu : ptak w klatce śpi mimo że okno otwarte spokój odpłynie zieloną łódką Spróbuj pisać, Marusiu bez upiększania - wtedy jest piękniej... ; )
Marusia aganiok Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 jest piękniej - tylko od czego piękniej:>) Pięknie mogę tylko podziękować i piękniej od "pięknieja" pozdrowić:>)
H.Lecter Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od prostoty... ; )
Marusia aganiok Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od prostoty... ; ) pod postacią ptaszka coś tam ukryłam i pod postacią zielonej łódeczki też i wydawało mi się, że "chyci'':>) No ale nie "chyciło".No cóż, bywa, bywa:>)
Marusia aganiok Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 no i "czas" - sam wyraz tu ma inne znaczenie niż się przyjęło:>)
basia gowska Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Mrusiu miła, nie ma takiej kobiety na świecie któraby sie nie bała ciąży, o ciąże, o partnera i potem ojca to jest wpisane w macierzyństwo od zapłodnienia z drugiej strony, jak się jest kobietą to szkodaby nie skorzystać z okazji i zobaczyć jak to jest - stwarzać ludzi a może już jesteś w ciąży? jakoś przy takiej treści trudno mi oceniać formę ale jak widzisz ruszyło mnie pozdrawiam Ciebie i Janka Kosa
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 zarumieniona nie wiem co z czasem za blisko przystawiasz krzesło do stołu czy sukienka za obszerna zaprząta moje sny ptak w klatce śpi mimo że okno otwarte gdy czasu nie będzie spokój odpłynie zieloną łódką a nam przejdzie pierwsze zauroczenie zmixowałam Maruś, soooooryyyyy cmoook
Marusia aganiok Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj zmieniony całkiem sens przekazu:>) dziękuję, ale nie zmienię - to już nie jest mój wiersz i nie rozumiem użycia "czy", bo tu nie ma "to czy to" jest "to i to":)
Marusia aganiok Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdeczne dzięki za poruszenie; to dla mnie bardzo ważne; pozdrawiam:>)
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Czytałem, pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi