janusz_pyzinski Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 pieściłem puder twojej twarzy makijaż oczu ust różę szminki lecz kiedy dotknąłem natury poczułem że jesteś lalką wyrzuconą na śmietnik
BARBARA_JANAS Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy to przekora, czy może brak konsekwencji ? To sztuczność kojarzy się raczej z lalką zaś natura z intymnością i prawdą. Pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Żartobliwie: Czyżby to były pożyczone kosmetyki ? Zapytaj od kogo ;) Na temat tekstu nie wypowiem się tym razem :/ Pozdrawiam.
mr. gray Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 jesteś konsultantem avonu? ale poważnie, przemyśl to co piszesz, przeczytaj to, to jest zaledwie zarodek ( chyba nawet i nie to ), jest płytkie i zasługuje na aborcję...pomyśl, poczytaj, poczekaj na magiczne tknięcie, napij się wina, wtedy napisz. adieu!
mr. gray Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 "puder twojej twarzy" boże.... czy Ty to przeczytałeś?! może szminkę twojej głowy,hm?
H.Lecter Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Wolę starego, dobrego Pyzińskiego... ; ) Bardzo słabe.
Ewa_Kos Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. różę szminki - bez ust i już lepiej:))) pozdr. serdecznie:) Ewa
basia gowska Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 pl odkrył maskę! pod ładnym kolorkiem szukał człowieka i nie znalazł albo mu się szukać dalej nie chciało nie zniechęcaj się tak szybko peelu, natura nie jest ładna ale za to prawdziwa! pozdraaa
M._Krzywak Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zebranie z palety kilku wyblakłych poetyzmów (pieszczenie tego co na twarzy,), dość konwencjonalnego pomysłu, dość niefortunne wstawienie " dotykania natury" tworzy nieciekawy efekt artystyczny. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi