Witek_Zaborniak Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 przypadł mi bardzo do gustu..Pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 w kolejce do sympatii wiosna stoi najdalej - lubię zieleń, ale ta wiosenna jest zbyt fałszywie skromna (bo przecież przepędza biel), by mogła wzbudzić zachwyt. aczkolwiek Twój wiersz, Almare, dodaje tej porze roku pierwiastek uwodzicielski, a więc nadaje samoświadomość i czyni wiosnę tworem pięknym i zniewalającym. pozdrawiam.
Almare Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może zieleń nie przepędza może zieleń uwodzi biel -ze wszystkimi tego konsekwencjami: mróz łagodnieje, ślub w czerwcu, lato w krasie i owocowy raj jesienią...jednym słowem-cykliści ?:)))
Eliasz Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 ładne są kaczeńce wodne! [właśnie sprawdziłem se w google co to są kaczeńce, pierwszy raz widzę je!!]
Nata_Kruk Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..... to najbardziej... :) Pozdrawiam.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..... to najbardziej... :) Pozdrawiam. ... i mnie, jako autorowi, reszta trochę przyczepiona, ale pracuję dalej - może zadowolę Natę jeszcze jakąś frazą. Chciałbym bardzo. :)) pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi