teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 nie jestem smutna to łzawe oko i łka serce nie jestem smutna tylko noc i brak ciebie po kątach cienie przędą smętek przetrwam w uśmiechu poranka ze światłem w dłoni czuwa pelargonia w oknie przybladła tropi nieustannie za horyzontem jesteś przymglony jeszcze ale co krok to bliżej spadają moje dni jak jesienne liście wciąż z nadzieją wierzę w objawienie
aluna Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ten wiersz mogę sobie "przypisać" jak cześć mojego życia ...nostalgiczny.ale z nadzieją. Zamyślona .Pozdrawiam!
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę bardzo. Przypisz sobie...ale koniecznie z nadzieją. Niech ona nigdy nie gaśnie, a wtedy nawet smutek nie będzie straszny. Dziękuję za zamyślenie. Serdecznie pozdrawiam :))))
Bernadetta1 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 z nadzieja czy raczej optymistycznie:)...tez sie podpisuje:)pozdr.
zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 oj, tereso, przeżywasz rozłąkę, samotność nie dla ciebie :)ale to ona jest weną ( dla ciebie, jak widzę ) cmoook co ma byc będzie a wiersz biorę, bo i o mnie on:P
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok. optymistycznie...podobnie... dzięki za podpis :)))) pozdrówki ciepłe :))) Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu! Jesteś jak jasnowidz...z wierszy czytasz jak z oczu... co ma być, będzie, rzekłaś! A że wzięłaś, to tylkom wielce rada, bo mój wiersz nie będzie samotny (on też tego nie lubi) :) Cmookaam bardzo serdecznie :)))
maya kent Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 "spadają moje dni jak jesienne liście" - to jest piękne Pozdrawiam gorąco:)))
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam :)))
Marlett Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tereso! Może zamiast; śledzi nieustannie zamienić na; wypatruje nieustannie Mam skojarzenie ze ''śledziami'' a na pewno nie jest to Twoim zamiarem:) PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett! Nie przyszły mi na myśl "śledzie", ale skoro Ty...pomyślę, jednak "wypatruje" jakoś mi nie bardzo, chyba, że "tropi"? Dzięki za pochylenie :))) Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Teresko! Ja tylko dałam propozycję aby uniknąć niepotrzebnych skojarzeń:) ''tropi'' - oczywiście:) PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok :)
bestia be Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 bardzo piękne opisanie tęsknoty pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i serdecznie pozdrawiam :))
Franka Zet Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso-Krysiu, podoba mi się, szczególnie, to co podkreśliłam italiką. Natomiast składam swoje NIE dla dni spadających jak liście, bo to już było a było. Pozdrowienia :)
teresa943 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso-Krysiu, podoba mi się, szczególnie, to co podkreśliłam italiką. Natomiast składam swoje NIE dla dni spadających jak liście, bo to już było a było. Pozdrowienia :) To co pokreśliłaś może tak?choć samotne dni deszczpwe i senne Co Ty na to? Dzięki za podobanie oraz za stanowcze "NIE" :))
patti patti Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 ...baaardzo mi sie podoba...świetny wiersz.....
teresa943 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baaardzoo dziękuję :) serdeczne pozdrówki :))))
Rekomendowane odpowiedzi