Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 przyprószone śniegiem srebrzyście poprzetykane mienią się gołębim piórem odgarniasz je wciąż tym samym gestem w cynkowanym szarością wiadrze przemrożona ostatnia róża marszczy płatki z muzyką kroków współbrzmi hejnalista schowany pod pazuchą starego płaszcza karmin dojrzewa miłością
kasiaballou Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałabym kiedyś, u schyłu życia usłyszeć takie słowa z ust mojego hejnalisty. Pięknie, tak subtelnie. pozdrawiam :) kasia
Magda_Tara Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 zachwycające wzruszające piękne :))
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałabym kiedyś, u schyłu życia usłyszeć takie słowa z ust mojego hejnalisty. Pięknie, tak subtelnie. dzieki Kasiu:)...doczekasz sie ;)nie u schyłku ;)pozdrówki pozdrawiam :) kasia
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Magdo:0 pozdrawiam cieplutko:)
Ewel K Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Jak ciepło i delikatnie...:) pozdrawiam
aluna Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Poniosło mnie...romantycznie! Brnadetta 1 napisała: "w cynkowanym szarością wiadrze przemrożona ostatnia róża marszczy płatki z muzyką kroków współbrzmi hejnalista" Czarujące!Różowo pozdrawiam!
zak stanisława Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i mnie ten fragment wz ruszył cmoook Beato
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam i dzieki:):)
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za wizyte i koment:):)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i mnie ten fragment wz ruszył cmoook Beato Stasiu miło Cie goscic:0...mam nadzieje,że juz zdrowa:0...pozdrówki
maya kent Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i mnie ten fragment wz ruszył cmoook Beato Ja również się pod tym podpisuję, a gołąbek gdzieś zgubił ogonek!:)))
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i mnie ten fragment wz ruszył cmoook Beato Ja również się pod tym podpisuję, a gołąbek gdzieś zgubił ogonek!:))) juz poprawiam:)...dzieki za wizytę:) pozdr.
zak stanisława Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 dzięki Beatko, zdrowam i jestem na wyjezdówce :P u dzieci bawię sie w babcie i kapturka :P cmoook
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie sa przywileje babć;):)...cmok Stasiu:)
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 po tylu pozytywach nic dodać... przepięknie i wzruszająco, a to szczególnieschowany pod pazuchą starego płaszcza karmin dojrzewa miłością serdecznie pozdrawiam Beatko :)))) Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi że sie podoba Krysiu:)...pozdrówki wieczorne:):)
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 w skrócie: początek prószenie- mniam karmin mm/ zatrważający, róża- nie, przeczytała: głębokim piórem fajno:)ciepłoniaście
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. faktycznie skrótem:):)pozdrawiam Ciepło Judyt:)
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. faktycznie skrótem:):)pozdrawiam Ciepło Judyt:) a jeszcze wpadła: podobają mi się zwrotynp" w cynkowanym szarością wiadrze" fajno to poskładałaś albo" srebrzyście poprzetykanie mienią się" jest w tym subtelna ręka, :)no tak wyszło,ciepłoniaście Bernadetto
Rekomendowane odpowiedzi