billbuf Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 przetaczają po mnie się daty bezszelestnie czasem z klekotem domagają się (ż)aby wszystkie w garb powkładać spotkaniu naprzeciw udeptać drogę __________________ to wariat ostateczny a było: przetaczają po mnie się daty bezszelestnie czasem z klekotem - domagają się (ż)aby wszystkie w garb powkładać spotkaniu naprzeciw udeptać drogę
allena Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 dla mnie zapis "troszku" nieczytelny:) a.
Michał Kowalski Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 wg mnie zupełnie nie zrozumiałe :/
Bernadetta1 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapisz troche inaczej : przetaczaja sie po mnie daty lepiej gramatycznie;)
Eliasz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 mi się dzisiaj wszystko podoba nawet żaby zakochany jestem znowu w innej
billbuf Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie tak :) b.
billbuf Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie dziwi, jak to we śnie ;) b.
billbuf Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapisz troche inaczej : przetaczaja sie po mnie daty lepiej gramatycznie;) się daty - to nazwa pozdr. b.
billbuf Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - żabie? koniecznie ją pocałuj ;) b.
Pancolek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Tylko próbuje stworzyć wrażenie, że o czymś jest
Dawid D. Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 zapis faktycznie dość kosmiczny ale jeśłi pozwilisz, to ja bym to widział tak: przetoczone daty bezszelestnie czasem domagają się w garb powkładać spotkaniu udeptaną drogą naprzeciw pozdrawiam :)
billbuf Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest takie.... sory - głupie, że aż wzbudza sympatię ;) ja bym toto tak przemeblowała: po mnie przetaczają się daty bezszelestnie czasem z klekotem domagają się (ż)aby wszystkie w garb powkładać spotkaniu udeptać drogę głupie, bo? a o "przemeblowaniu" pomyślę pozdr.b.
billbuf Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jakaś zabawa?
billbuf Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapewniam że "o czymś" jest bardzo, może pomyśle nad innym zapisem b.
billbuf Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może coś wykorzystam, dzięki pozdr. b.
H.Lecter Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jakaś zabawa? Tak. Ty piszesz, ja oceniam... Można też, na odwrót.
billbuf Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jakaś zabawa? Tak. Ty piszesz, ja oceniam... Można też, na odwrót. a znasz się na tym?
billbuf Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację, to chyba szkic pozdr. b.
Hania K. Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Proszę się nie przejmować, bardzo śliczny, wzruszający wiersz, ciepły, sercem pisany... Hania.
Rekomendowane odpowiedzi