Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby bawić się w zaloty i mieć minę niewiniątka dla mnie chyba nie zaszkodzi nawet i dziewięćdziesiątka bo gdy oko jeszcze widzi, ręka stuka po klawiszach drżyjcie młódki po alkowach lub chowajcie się po niszach a i tak was gdzieś dopadnie tylko nie wiem czy zniewoli bo choć staram się jak dawniej ale piszę już powoli. Także dziękuję i pozdrawiam :D!!!!!! Już spod wiersza uciekam nie zabieram czasu, wszak przybyłam dla rymów nie dla "ambarasu". Autorowi dziękuję choć rubasznie prawi, finezyjnie włada piórem i do łez nas bawi. - Brej nocki :) kasia Dobrej nocki i spokojnej, i przemiłych snów w kolorze bo ja także będę kończył i się chyba spać położę. Dobranoc
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 nie będzie tytułu ;)) Henryku, jesteś IDEAŁEM !!!!!!! :))))))))) :*****
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otrzymałem aż pięć gwiazdek tylko nie wiem z jakiej skali i czy było komisyjnie czy na boku mi przyznali przeto proszę o protokół, że jest taki wierzę święcie oraz w to, że ma podpisy i należne mu pieczęcie. Pozdrawiam pięcio gwiazdkowo
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 każda gwiazdka to pieczęć... sympatii :))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Sympatycznie mieć sympatię, która gwiazdki śle poecie przeto chyba tu na forum podziękuję tej kobiecie za te sympatyczne gwiazdki podziękowań ślę tysiące i to jedno najgorętsze przy nim niech się chowa słońce. Pozdrawiam słonecznie
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 i schowało się przed chwilą :)))))))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dobre i wesołe, lekkie w czytaniu, lubię takie. nie każdy jest taryfiarzem co ten fach docenił ja jestem tylko tokarzem z nim bym się zamienił. Pozdrawiam Bolek.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie po raz pierwszy i nie ostatni słońce się chowa za płaszcze w szatni a to ze wstydu, ze słabo świeci tak tłumaczyły mi to dziś dzieci. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałbyś śmigać na taryfie czy jedynie ową babkę chcesz przelecieć i dlatego masz na obie wielką chrapkę? Pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałbyś śmigać na taryfie czy jedynie ową babkę chcesz przelecieć i dlatego masz na obie wielką chrapkę? Pozdrawiam Henryku, nie żałuj mu .... :)))))))))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jakże mam żałować tego co nie moje, chciałem by określił wymagania swoje bo być może mógłbym dopomóc co nieco a tak jej nie znajdzie nawet i ze świecą. pozdrawiam
Tova_Brink Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Magda, masz ciągoty kronikarskie! :) :-]
Magda_Tara Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 atawizm...licealny :))))))))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Mamy przecież koniec roku po cóż więc psuć statystyki i szermować kuksańcami - czyż nie lepsze są uniki?Tova Brink i Magda Tara - Pozdrawiam Was sylwestrowo
Magda_Tara Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 to był kuksaniec????? no, Tova .........wesołej zabawy !!!! :)))))))))) dla Ciebie, Henryku, również. :)))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja się bawię przez rok cały, dzisiaj chyba czas odpocząć a ja pragnę choć przez chwilę, choć na jednej Laurze spocząć. pozdrawiam
Bolesław_Pączyński Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Nie taryfa tylko babka kusi tu do złego, wirtualna jest też chrapka i humor dlatego. Z główki by mi żona te rymy wybiła gdyby taka-Ona serio mnie kusiła. Kochanica taryfiarza jest super. Pozdrawiam, Bolek.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wszystko tu jest wirtualne więc spokojna twoja głowa a tym bardziej, że ty chcesz ją tylko w myślach a więc Owa już szykuje się do drogi bo jej dałem twego Nicka tylko proszę byś nie łapał na dzień dobry ją za cycka ułóż sobie na spokojnie plan jak robią to stratedzy a jeżeli masz kłopoty dopomogą ci koledzy ja od siebie życzę tylko abyś nie padł już w przedbiegach bowiem wtedy, spójrz do tyłu, za plecami jest kolega który już apetyt ostrzy, a że głodny tych sprośności gotów ci podstawić nogę przy najbliższej sposobności. Pozdrawiam serdecznie
Bolesław_Pączyński Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nowy Rok już przywitałem z pompą, przy szampanie i na forum tu zajrzałem witam Panów Panie. Tej Owej u mie nie było czy drogę zmyliła... A morze coś ją kusiło i plany zmieniła. Może wpadła do sąsiada i jeszcze zawita... A może z nią żona gada i została zmyta. Albo na tym forum może jakiś ją zniewolił... A niech mu tam, daj mu Boże niechby poswawolił. Przekazałeś swoje racje wskazywałes drogę i chyba wyszło na Twoje, ktoś podstawia nogę. Pozdrawiam w tym Nowym Roku.
Magda_Tara Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Brawo! gonisz Henia... :))))))))) nowego Nowego !!
Rekomendowane odpowiedzi