Page_up Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 wspierają niedługo martwe ramiona świerku przy pniu oparte paczki godzina narodzin śmiercią igieł gdy tłumie po prezenty sięgną nie daj urodzie przeminąć podlej choinkę
kasiaballou Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Oj, tam ... się pamięta, jak o karpiu - od X - lat nie "ogłuszam" i nie jadam_ tradycja w mojej rodzinie - wolimy humanitarne półprodukty _ syndrom wanny ;)) Pozdrówki, kasia :) p.s, zgadzam się z przekazem Autora - homo sapiens i nie ma pytań, co do autentyczności obserwacji, niestety ... ale szynkę jemy ;)
Magda_Tara Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 podlewam codziennie :)))))
Page_up Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby nie ja to by nikt nie pamiętał, przykleiłem wiersz na lodówkę :D działa... :P
Page_up Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooo i pięknie! Pod moją protekcją wytrzymują do walentynek!
Ewa_Kos Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 nie podlewaj i nie wycinaj - no problem!! podlewanie nic nie daje bo i tak korzenie odcięte, ale wierszyk wart uwagi i dobrze, że się pamięta i wie:)) Serdecznie pozdrawiam:)) Ewa
Rekomendowane odpowiedzi