egzegeta Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 piękny i tyle Pozdrawiam bardzo serdecznie
zak stanisława Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Boskie Kalosze---------------------- jestem rozczarowana--------------------- ale mile rozczarowana dostałam tomik poezji i ażem zaniemówiłamże cóś z wyobraznią mam nietenteges, spodziwałąm się chłopa z brodą długą i siwą. a tu facet z balonem :P i do tego młody, :) no, patrzaj, takie rozczarowanie :P miło mi, dzięki za dedykację za superowe wesołe wiersze nie mówiąc o tychże tu! cmooook
Oxyvia Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 No cóż, muszę się też wpisać, żeby było wiadomo, że nie przegapiłam. Zabieram oba wiersze do prywatnych zbiorów. I nie zmieniam nic. Reszta jest milczeniem, bo wszystkie pochwały już tu zostały wypiszczane zachwytem. :)
Oxyvia Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Ci się zdaje, Jacku?... Hę?...Nie na każdym, co ma spodnie, kryją one klejnot-cud; "gdyby wszystko było jedno, to by kupa była miód". Pozdrówka. :P JotJot.
Magda_Tara Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten "facet z balonem", nadmuchanym, co nie jest bez znaczenia, dostanie kiedyś brody długiej i siwej i dopiero tomik przyśle !!!!! póki co, ten który mam-fantastyczny ! :))
Almare Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 - gratuluje udanego debiutu. czytam, już kolejny raz, zamieszczone wiersze i niezmiennie jestem nimi oczarowany, jak również( to banalne co powiem, ale powiem :))warsztatem, wyobraźnią autora, lekkością frazy i skojarzeniami, które były tuż obok, a ja ich nie widziałem, co w takich wypadkach zalicza mnie do towarzystwa "Ślepych Ogórków". jak ja nie lubię być wśród nich. hm...po zastanowieniu - to ty, mnie tam wpychasz, to twoja wina, autorze! :))) O, tak! mamy winnego! nareszcie! -pozdrawiam serdecznie.
Magda_Tara Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 wszystko, o czym mówisz, Almare: warsztat, wyobraźnia...itd. jest w takim stężeniu w tym zbiorku, że powala z przedawkowania :)))))))) a nasz Autor...na wygnaniu.
Oxyvia Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie. A nie wiesz, dlaczego? I w ogóle skąd wiesz?
Magda_Tara Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 a o to proszę spytać Administratora i Moderatora tego Portalu. pozdrawiam świątecznie, również w imieniu Boskiego.
Oxyvia Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Boski pytał, ale admin mu nie odpowiedział, swoim zwyczajem. Dziękuję za odpowiedź i odpozdrawiam, ale tylko w swoim imieniu, bo mnie Boski nie prosił o pozdrowienie kogokolwiek. :)
Boskie Kalosze Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Właśnie wróciłem z banicji. Sokratesowi dano przynajmniej do wyboru cykutę albo banicję, ale w moim przypadku Angelo sam podjął decyzję słusznie przewidując, że również wybiorę truciznę ;) Takoż jestem (jaki jestem) i dziękuję wszystkim za komentarze pod wierszem jak i notabene tomiku. Pozdrawiam.
mały_dzielny_toster Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 I tylko ja *chlip* ;( nie poczytam...
Boskie Kalosze Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja właśnie przeczytałem, dlaczego :)))
Rekomendowane odpowiedzi