Michał_Kućmierz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 palimy na tyłach szpitala serca płuczemy w jodynie dym się kładzie wzdłuż ulicy przy chodniku deszcz płynie zimowy kaftan skuwa powoli miasto cichnie i głuchnie eksperymentatorskie oddechy nas nie zwolnią patrzę na ciebie całą w swetrze masz pęknięte naczyńko tuż pod okiem pielęgniarzy filatelistów
H.Lecter Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 palimy na tyłach szpitala serca płuczemy w jodynie patrzę na ciebie masz pęknięte naczyńko tuż pod okiem pielęgniarzy filatelistów Od tego spróbowałbym, jeszcze raz... : )
Emu Rouge Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba był jakiś zamysł, ale niestety nie udało ci się wprowadzić go zgrabnie w wiersz. Co do reszty, nie wypowiadam się, nie stać mnie na obiektywizm, na samą mysl o traktowaniu serca jodyną i pękaniu naczynek POD okiem, moje lekarskie serce chce uciekać stąd ;ppp pozdr aga P.S. palenie szkodzi zdrowiu;)))))
kasiaballou Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Szkodzi ... szkodzi ... i ja to mówię - Palacz KASIA ... Pozdrówki_beznikotynki :)) kasia.
Michał_Kućmierz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba nad nim jeszcze posiedzę :) Dzięki Piotrze, do następnego.
Michał_Kućmierz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba był jakiś zamysł, ale niestety nie udało ci się wprowadzić go zgrabnie w wiersz. Co do reszty, nie wypowiadam się, nie stać mnie na obiektywizm, na samą mysl o traktowaniu serca jodyną i pękaniu naczynek POD okiem, moje lekarskie serce chce uciekać stąd ;ppp pozdr aga P.S. palenie szkodzi zdrowiu;))))) Zamysł był, istotnie wierszyk trochę nie "wypalił" :))) Już wiem co ewentualnie pozmieniam. P.S. W razie czego wiem do kogo się zgłosić, khe khe ;) Pozdrawiam ciepło M.
Michał_Kućmierz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrówki R1-ki :))) Michaś
vacker_flickan Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dołączam się a tak nawiasem to chyba "naczynko"
Michał_Kućmierz Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dołączam się a tak nawiasem to chyba "naczynko" Ok. Dzięki za odwiedziny :) P.S. Tak i tak jest dobrze, pozdrawiam :) M.
Marcin Gałkowski Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 no ciekawy jest. choć ewidentnie wypadałoby coś z nim jeszcze zrobić. ten rym w pierwszej strofce przeraża trochę;P pozdrawiam
Michał_Kućmierz Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He he dzięki, że wpadłeś, posiedzę nad nim :) 3maj się.
Rekomendowane odpowiedzi