adolf Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jak myslicie warto już teraz zacząć wysyłać jakieś wiersze na konkursy, czy jeszcze poczekać i jak pisać będę lepiej dopiero coś wysłać :))) Wiem jakie są realia konkursów :P ale warto by się sprawdzić, wyprobować ;)) bo niestety, ale pocztówki literackie Odry nic nie dały :P gdyż, bądź co bądź to jak pisałem w sierpniu a co pisze teraz trochę się jednak różni :))) i jak pozd.r
mały_dzielny_toster Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Adolfie. Jeśli chcesz brać udział w konkursach - bierz. Jeśli nie uczujesz się na siłach - zaczekaj. Słuchaj siebie. Nie nas - to Twoja szansa i sam musisz ją wykorzystać. Nikomu poza sobą nie możesz jej zawdzięczać i nikogo obwiniać, kiedy coś pójdzie nie tak. Szalom.
HAYQ Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Świat należy do odważnych Adolfie, chociaż... nie brakuje ludzi, u których z samokrytycyzmem jest nie najlepiej. Ty do nich na szczęście nie należysz, wręcz przeciwnie - czasem zupełnie niepotrzebnie umniejszasz wartość swoich dzieł. Próbuj, jeśli nie spróbujesz, nie będziesz wiedział (czy przypadkiem nie warto zająć się czymś innym;) Ja spróbowałem - kiedyś i wygrałem (co prawda tylko w jakiejś gazecie). Niestety - za późno, bo zajęcie już mam... i raczej go nie zmienię. A przed Tobą (tak myślę) jeszcze sporo wyborów i próbować trzeba. Powodzenia. :)
Filantropia fal Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 wysyłaj. ale to zależy od tego jak czujesz i do tego podchodzisz. Kwestia sumienia...
nAzGuL22 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ja bym sięnawet nie zastanawiał. Slij, a nóż coś wygrasz :) Ale radziłbym przede wszystkim jeździć po turniejach, to zawsze ciekawe doświadczenie no i można poznać fajnych ludzi.
Marlett Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Adolfie! Jeśli masz czas i chęci na branie udziału w konkursach, powiem ; Trzymam mocno kciuki. Próbuj, wygrywaj i pochwal się nam osiągnięciami. PozdrawiaM:))
Rekomendowane odpowiedzi