Giovannii Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 ognistą krwią z pękniętego nosa zmoczone zęby wzrok utkwiony w leniwie spadającym suficie zabijam się nabrzmiałe żyły szeleszczą cienkim pergaminem zielona tapeta drażliwie schodzi ze ścian usypiam się kopulujące lisy na śmietnisku przed domem skowyt kopie w głowę aż do bólu w skroniach zrywam się mróz gryzie tułowia czarnych od nocy okien drwiąca twarz boga błyska na dnie szklanki odwracam się niedopalona myśl tli się wściekle na podłodze zamiar z konsekwencją tańczą pod łóżkiem poddaję się następnego dnia nie pamiętam nic
Almare Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 - Senność? raczej detoks, a jak nie, to będę musiał, redefiniować pojęcie senności. - wiersz bez przesłania; jak dla mnie opis dziwnych zmagań peela; co mnie one obchodzą? NIC! -pozdrawiam.
Giovannii Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przesłanie? A co to takiego? Masz rację, nie wszystkim warto zaprzątać sobie głowy. W sumie o tym też jest ten wiersz :)
M._Krzywak Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 To jest z cyklu: "czego to ludzie nie wymyślą" :( Pozdrawiam.
Giovannii Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mój ulubiony cykl :)
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jak zły sen co... "następnego dnia nie pamiętam nic". "+" ;-)
H.Lecter Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 następnego dnia nie pamiętam nic Lepiej by było napisać wiersz, tego następnego dnia... Niestrawne.
Hania K. Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja już nie mogę, czy naprawdę ciężko tak napisać wiersz bez tych okropieństw? Hania.
Giovannii Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Okropieństwa? Jeszcze nawet nie zacząłem ich pisać :) Ponieważ bardzo bym nie chciał, żeby Pani zaniemogła, dlatego też obiecuję następnym razem spłodzić coś o wiele bardziej pogodnego i przyjemnego w odbiorze. Rymować jednak się nie odważę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi