Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie wiem czy wiesz że wrócę ptakiem kiedy Bóg wyrok podpisze / nie lubisz słowa żegnaj / orłem jaskółką sokołem do gniazda które wiatr kołysze / obok Twojego domu / córką Bogów będę dzielić oddechy wiatru burze usypiać tęczą słońcem przecinać chmury księżycem ciszę zawołasz synu usłyszę [sub]Tekst był edytowany przez Jana Niechciał dnia 23-08-2004 15:42.[/sub]
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 piękne - do rozmyślania MN
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak nastrojowy, że aż nie wiem, co napisać... Cat
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Messalino. Ewo. Catalino. Bardzo dziękuje za miłe komentarze. Pomyślę nad tym co powiedziałaś Ewo. Pozdrawiam z uśmiechem
Bartosz_Cybula Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz podoba mi się. Zastanawiam się tylko nad "orłem, jaskółką, sokołem". Nie jednak już się chyba domyslam o co chodzi z umieszczeniem niewinnej jaskółki między drapieżnym orłem i sokołem. Pozdrawiam.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podpisuje się pod sugestią Ewy.. :) a wiersz naprawdę piękny tajemniczy daje do myślenia zadumana ochodzę.. :) Emilka
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bartoszu. Emilio. Dzięki za miłe komentarze. To już druga sugestia. Pewnie macie rację. Jeszcze pomyśle.Pozdrawiam cieplutko
Rekomendowane odpowiedzi