zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Wczoraj zupełnie zapomniałam wysłać list do Mikołaja, z dugiej strony powiem szczerze w Mikołaja już nie wierzę. więc dlaczego już od rana szukam czegoś w pustych dzbanach w sieni cieni może sani a tu cisza, eee do bani cała śpiewka o tym świętym - list na oknie jest - nietknięty ____________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$ _________$__________$$$$$$$$ _________$$$$$_________$$$$$$ __________$___$$$$$$_____$$$$ _________*$$$_$_$$_$$_____$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$___$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_*$$$ _______$$__________$*$_$__$$$ ____$*__$____*___$$$__$__*_$$ ___$*_____*$$$*________$___.** ___$*_______*_________.*$__**** ____$*_________________*$__*** ___$$$$*_____________*$$§§§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$$$$§ _____$*____________________*$ _____$$*_*__*___*$$_*___*__*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$ _________$_______$________$ _________$*______*_______*$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$ ___$$$$$$______________$$$$$$
Magda_Tara Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Trzeba było mailem wysłać.... :)) do mnie przyszedł !!!!! śliczności Buziak. ;)) moje !
ireneusz paprocki Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jeszcze przyjdzie pewnie ma czas fajny wiersz pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Stasienko:)szukaj dokoła, jest zapewne:):)pozdr.
Piotr_Płoszaj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Do mnie nie przyszedł :( Mam pomysł- wyślę ten wierszyk do mikołaja. Ciekawe czy odpowie? Może dostanę chociaż rózgę?
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rózgę? a uchowaj Panie Boże. "Wariatowi" i rózga nie pomoże. Pokrzywę bym zaproponowała coby jęzor poparzyła ale zima pokrzywy zwarzyła ot i heca cała hihihhi
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a myślisz że MIkołaj jemejlowy? skoro dalej w renifery gna :D:D
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej! poszukałam i znalazłam świniobicie:D
Piotr_Płoszaj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rózgę? a uchowaj Panie Boże. "Wariatowi" i rózga nie pomoże. Pokrzywę bym zaproponowała coby jęzor poparzyła ale zima pokrzywy zwarzyła ot i heca cała hihihhi Haha! Dziękuję. Poprawiłaś mi humor, a to najlepszy prezent jaki mogłem dziś dostać. Hmmm... Jesteś mikołajem? :PPPP I jeszcze myśl jedna: Oczekiwał miodowych reniferów w parku ośnieżonym księżycem- Dziwne...zazwyczaj pachniał majem a on chciał zwykłą zabawkę- bez bajerów Choć sam był... mikołajem Pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rózgę? a uchowaj Panie Boże. "Wariatowi" i rózga nie pomoże. Pokrzywę bym zaproponowała coby jęzor poparzyła ale zima pokrzywy zwarzyła ot i heca cała hihihhi Haha! Dziękuję. Poprawiłaś mi humor, a to najlepszy prezent jaki mogłem dziś dostać. Hmmm... Jesteś mikołajem? :PPPP I jeszcze myśl jedna: Oczekiwał miodowych reniferów w parku ośnieżonym księżycem- Dziwne...zazwyczaj pachniał majem a on chciał zwykłą zabawkę- bez bajerów Choć sam był... mikołajem Pozdrawiam :) dobre! no, właśnie każdy chce, a nikt nie pomyśłał, że mikołaj też człowiek i chce ;))))))) żeby sanie pachniały majem cmok Piotrze od niemikołaja:PPPPPPP
adolf Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 to jak tak odpowiem :))) rzecz jasna ogólnie, nie do ciebie :improwwizz Puste święta Zawsze po świętach nietknięte listy zostają w oknach do Mikołaja nie ma na sniegu śladu po saniach i się nie dławią nikim kominy Pytasz się czemu, ja ci odpowiem Mikołaj czasu nie miał dla ciebie bo w ten dzień jeden był jeden człowiek który nie prosił o nic dla siebie Chciał żeby ojciec nie cierpał długo, żeby w dzień śmierci ktoś przy nim stanął Nim zapakują go w trumnę - pudło i niczym prezent ziemi przekażą Więc w noc grudniową, gdy wszyscy spali Mikołaj siedział z "ojcem" w szpitalu on wszystko stracił, inni dostali lecz tak nijako, jakby bez czaru. * * * Ile ty czasu swego oddałeś by go wymienić i dać innemu Bo po co dawać, coś co ma wagę tylko w monecie, a nie w człowieku ozdr.
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. adolfie, to jest PIekne!!!!!! się wzruszyłam bardzo! ci dziękuję może i dobrze że nie wysłałam listu do mikołaja:P
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. berbeć, teraz wiem za cięzkie zyczenia byly :P cmok m.ja
Waldemar Talar Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak go wyślesz do Mikołaja to Stanisława nic nie dostanie Piotrze bo w wierszu zaznaczyła że w niego nie wierzy . Chyba że Mikołaj przymknie na to oko... pozd. autorkę i kom.
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Waldi, Mikołaje mają to do siebie że przymykają oko na niedowiarków i coś im darują najczęściej grzech ;)
Baba_Izba Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 O jejciu, jejciu, jaki śliczny jest ten święty, nie dość, że misternie bardzo haftowany, to jeszcze cały z dolarów! Też bym chciała z takim grzeszyć! A w worku, to on ma - widzicie? Kto powie, że w niego nie wierzy, to on go - buch paragrafem; masz 10 latek, a masz 20, a masz dożywocie! Ściski i uściski - baba
Krystyna_B. Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Szkoda, że wczoraj tu nie zajrzałam, świetna zabawa, a również wczoraj się śmiałam, nic innego mi nie pozostało, nie dostałam prezentu, o! :) *** a wiecie czy Wy wiecie że ten Mikołaj wcale nie jest taki znów święty dzisiaj na przykład zaspał aż wierzchołki drzew ścinał z sań się sypały prezenty wiele z nich to drobiazgi po prostu zwykłe gadżety nie to jest jednak ważne każdy tak przecież czeka mój też zaginął niestety że co że nie byłam grzeczna że sobie nie zasłużyłam i opowiadam Wam bzdety od kiedy to w Mikołaja wierzą dorosłe kobiety lecz ponoć wierzyć wystarczy a może cudem są żarty ----------------------- *jeden prościutki rym przewijający się przez tekst, to również żart, żarty, radość, to jedne z największych cudów :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie, już pomikołajkowo, ale nadal z uśmiechem :)
Magda_Tara Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Stasiu, obudziłam się. a tu M I K O Ł A j u Ciebie przepiękny !!!!!!!! a nie mówiłam ???????? Buziak pomikołajowy.
zak stanisława Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za piekny wiersz, i masz rację człowiekowi zamiast prezentów potrzebna jest odrobina UŚMIECHU, wtedy życie samo daje prezenty cmooook
zak stanisława Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Magdusiu też się zdziwiłam jak go zobaczyłam nie chciał dać prezentu ale to prawdziwy święty, ponieważ dał mi siebie będę z nim w siódmym niebie, hehehehe
Rekomendowane odpowiedzi