ula Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 rozpościerając wokół siebie mgłę jakby była jedyną nieprzeludnioną samotnością rozpasam się w niej tylko tam jest na tyle chłodno żebym mogła oddychać z supłem na języku boję się ludzie mnie bolą bliżej byłoby mi jedynie do tych którzy w drutach widzą pięciolinie
zak stanisława Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja widze ulu, widzę a wiersz niezły- wg mnie :D a ludzie nie są tacy boleśni:P uwierz mi, tylko wczuj się w ich bolesność, bo każdy ją ma :D
adam_bubak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 "boję się ludzie mnie bolą" - nie bardzo, choćby nie wiem jak prawdziwe czasem było. pointa pierwsza klasa, piękna. pozdrawiam
Marlett Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ula! Pomyśl nad zmiana tytułu. Nie lubię kiedy tytuł pokrywa się z tekstem wiersza. Ale Autorka sama zadecyduje:)) PozdawiaM.
zak stanisława Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 ludzie mnie bolą rozpościerając wokół siebie mgłę jakby była jedyną nieprzeludnioną samotnością rozpasam się w niej tylko tam jest na tyle chłodno żebym mogła oddychać z supłem na językuboję się bliżej mi do tych którzy w drutach widzą pięciolinie ??? a tak?
Bernadetta1 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 bardzo dobry wiersz Ulu...puenta rewelacyjna..pozdr.
ula Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Stasiu, wczuwam się, wczuwam.. na pewno usunę "mi" z drugiej całostki, reszty póki co nie zmieniam, bo wiersz jeszcze dla mnie za świeży na grzebanie w nim:) Adamie, dziękuję za zwięzły i sensowny komentarz, pomyślę..:) Marlett, dla mnie tytuły to w ogóle jest ciężka rzecz;/ Bernadetto1, kłaniam się:)
złamane skrzydło Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 bardzo podoba mi sie twój wiersz, i takie ładne zakończenie, zycie jest bajką gdy sie umie smiać i spiewać jestem pod wrażeniem poz.
ula Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi, złamane skrzydło:) życie jest bajką gdy się chce śmiać i śpiewać.. mimo wszystko..
ula Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może czasami też tak trzeba? pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi