adam_bubak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 bardzo nieumiejętnie nie zabił się siedział tam sobie z tą swoją raną pośród oczywistej bieli i wstyd mu było że tak nieprofesjonalnie że tak płytko że cały ten krzyk całe to ratowanie wszystkie te człowieku kurwa coś ty chciał zrobić?! czuła obojętność lekarza ujmujące rozjąkanie pielęgniarki ostrożność pytań i nerwowość szeptów okazały się zupełnie niepotrzebne przecież wystarczyłaby mama z plastrem i jodyną wtedy wszystko się skończyło dotarł do kresu procedur pozwolili mu wyjść wrócić znieruchomieć na zewnątrz miasto tonące w neonowej nieuchronności powtórzeń
adam_bubak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 proszę o pomoc z pierwszym wersem...podwójne zaprzeczenie - razi to czy nie?
Magda_Tara Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 mnie nie razi, ale ja tylko czytam :)) podoba się bardzo.
zak stanisława Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 zabił się nieumiejętnie :D
adam_bubak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 jak najbardziej mówić za siebie :) (zero ironii)
Magda_Tara Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 najlepsza jest Twoja wersja, brzmi...bardzo wiarygodnie nie zmieniaj aby !!! ale ja tu tylko czytam !! :))
bezsenna81 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 podobno pierwsza myśl jest najlepsza i w tym przypadku się zgadzam,przerobienie pierwszego wersu jest bezsensowne bo po tym co przeczytałam inny zestaw słów byłby co najmniej dziwny,wiersz się podoba,ciekawe podejście do coraz większego problemu,pozdrawiam:)
adam_bubak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 mhm, czuję się utwierdzony. (a miałem więcej nie) dzięki i pozdrawiam
adam_bubak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powinno być "aż czytam", ja miewam z tym problemy...
adolf Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 zaciekawiło ;) , usunął bmy tlyko to kresu z kresu powtórzen, ale ogólnie cąłkiem fajny pozdr.
Baba_Izba Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Podoba się, w wierszu wyczuwa się prawdę, a peel jest człowiekiem z krwi i kości. Jednym z tych, obok których przechodzi się na ulicy, ale mógłby być każdym z nas. Pozdrawiam - baba
zak stanisława Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 na zewnątrz miasto tonące w neonowej nieuchronności powtórzeń no, tak, wszyscy o niego walczą, a on znowu nieumiejętnie? wiersz wciąga jak neonowe światło podoba sie pozdro:D
adam_bubak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może to byli tylko nieistotni inni? dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi