HAYQ Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 gdy polski sąd (nie... się nie zgrywam!) orzeknie: "cham, to nie zniewaga", to wszystkich chamów sprzewyzywam - ja się z wyrokiem sądów zgadzam. Mała poprawka, sorry ;) ale chyba jest prościej.
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 nie będę Cię cytować, powiem: ;)))))))))))))) i :*
zak stanisława Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 ja też się zgadzam, bo szynka (cham) jest dobra na święta i nie tylko :P pozdrawiam adwentowo :D
Magda_Tara Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest smaczniej. :))
HAYQ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja Cię zacytuję i odcałowywuję ;*
HAYQ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. polish cham is mniam mniam ;) Pozdrawiam Stasiu
HAYQ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, dzięki :)
zak stanisława Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmienił znaczenie :P
HAYQ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmienił znaczenie :P no tak, ale nabrał szerszego ;)
Almare Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 należy iść tą drogą...dalej, dalej aby mieć w postępie lepsze wyniki: -tak, by chamów rój zamieniać można na zwykły: ty, c...j! bezinwazyjnie i ciepło, i bezpiecznie toczy się polityczne mataczydełko jak długo jeszcze?
egzegeta Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 gdy polski sąd (nie... się nie zgrywam!) orzeknie: "cham, to nie zniewaga", to wszystkich uczciwych ale z krzywym ryjem tak sprzewyzywam - ja się z wyrokiem sądów zgadzam.
zak stanisława Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmienił znaczenie :P no tak, ale nabrał szerszego ;) i o to wlaśnie tobie szło, a widzis? cmok
HAYQ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, myślę Almare, że do końca świata - słabą mam tu wiarę... poza tym mi lata ;)) Przyznam też, że czasem mam, jak Ty coś chmurze - tylko ja nie śpiewam - plotę i bajdurzę ;) pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, żebym wciąż chciał drążyć temat, lecz taka myśl mię musła nagła. każdy gdzieś nosi swój emblemat - w ryju, w grubości skóry… sadła. ;) Dzięki, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale... (lo z lubelskiego) ;*
Waldemar Talar Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krotko ale mocno i sprawiedliwie wysoki sądzie . Wiersz bardzo na tak kolego. pozd.
Krzysztof Leśniak Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Świetny komentarz do wydarzeń z naszej błyszczącej sceny politycznej chociażby. Spodobał mi się, pozdrawiam! :)
HAYQ Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo Waldemarze, miło, że zajrzałeś. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Błyszcząco to się dopiero zrobi, jak PiS odwoła cesarza Japonii ;)) No... chyba, że przeprosi.;p Dzięki, pozdrawiam
Almare Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, myślę Almare, że do końca świata - słabą mam tu wiarę... poza tym mi lata ;)) Przyznam też, że czasem mam, jak Ty coś chmurze - tylko ja nie śpiewam - plotę i bajdurzę ;) pozdrawiam. a jednak wiarę w taką mam ...wiem, że ci nie lata to tylko po(za) wykręt z pięt a w sercu cicha burza :))))
Rekomendowane odpowiedzi