czekoladowa księżniczka Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Znów siedzi w ciemnym kącie pokoju, choć zaprzeczna, że coś ją gnębi Znów blizny na nodze wycina, choć obiecała, że wczoraj był ostatni raz Znów płyną łzy ze smutnych oczu, choć pragnęła już nie okazywać uczuć Znów czuje się samotna, choć ma tylu przyjaciół Znów nic jej nie cieszy, choć kiedyś bezustannie się śmiała Znów czuje się bezradna, choć tyle mądrych rad dostała Znów żyje wyobraźnią, choć wie, że czar zaraz pryśnie Znów marne chwile z Nim wspomnina, choć wciąż powtarza, że dawno zapomniała ...
aluna Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Tak to juz jest z tą miłością kradnie nasze serce a....po tym razi jak grom z jasnego nieba! Wierz osobisty ..piękny!pozdrawiam
peggy_blue20 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 a ja powiem tak. wiersz jest zbyt osobisty, by wystawiać go na portalach internetowych. jeśli ktoś go skrytykuje, oburzysz się, obrazisz, a może nawet uronisz łeskę, bo poczujesz że ktoś zranił twoje uczucia, choć nie taki był jego zamiar. musisz mieć dużo dystansu do siebie i do tego o czym piszesz, by pokazać to innym. pozdrawiam
czekoladowa księżniczka Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 a może własnie chodzi o to żeby ktoś go skrytykował i otworzył mi oczy, otrząsnął z tego ... myślę, że z tak błachego powodu bym sie nie obraziła ;) krytykę też trzeba umieć przyjmować przecież;)
peggy_blue20 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście, zasugerowałam się jednak twoją reakcją na krytykę poprzedniego wiersza...jeśli jednak popełniłam błąd to bardzo mnie to cieszy:) w najbliższym czasie zajrzę tutaj jeszcze raz i tym razem odniosę się do samego wiersza:)pozdrawiam
czekoladowa księżniczka Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 do :peggy_blue20 tak na krytykę poprzedniego wiersza zareagowałam głupio, no ale nie ma co się przejmować;) zaglądaj, zaglądaj ;)tylko nie wiem kiedy napiszę następny wiersz ... ;) pozdrawiam;)
Syntia_Maxnatura Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Pamiętajcie jednak o jednej starej prawdzie, że prawdziwa poezja rodzi się z cierpirnia...... Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi