Jan Neck Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Przemówił do krwi gość z ambony poruszony niebem i ziemią poczuł ból w krzyżuTo sprawa empatii Dla mnie wszystko je dno zjada codzieńWierzysz? ---Wieże Poronił zły
Jan Neck Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Chciałbym podziękować Kasi za pomoc w warsztacie oraz Babie za śledzenie sytuacji :D.
M._Krzywak Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Na pewno coś, z czym warto się zmierzyć - i warsztat, i treść, i pomysłowość, to wyzwanie dla czytacza. Nie mogę zostawić tego na jutro, ale myślę, że jak najbardziej pozytywne zdanie o tym wierszu też spełni swoją funkcję. Na tak. Pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 qu_rde, się przyczerwieniłam ;) ode mnie misie - a tytuł czytam "Zamiast spowiedzi" Pozdrówki :) kasia.
Rachel_Grass Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiedział to do krwi lub słowami zranił do krwi - cudne :) wiersz podoba mnie sja jak najbardziej. pozdrawiam.
Jan Neck Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Dziękuję wszystkim za obecność, cieszy mnie to, że większości się wiersz podoba. Jednak co warsztat, to warsztat :D. Kasiu, to mogę sobie te misie wziąć? :D
kasiaballou Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janku, bierz póki gorące :D!
Ewa_Kos Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 bardzo lubię zwięzłość i tu się udało jak sądzę:)) Pozdrawiam serdecznie:) n EK
zak stanisława Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niejedno ma ten wiersz :D więc misiem pozdrawiam
PACKA Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 lubię tego typu utwory: tajemnicze, krótkie, dające pole dla wyobraźni czytelnika pozdrawiam
Edwin Górski Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 nie rozumiem "zjada co dzień". o co chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi