Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Amber... duży skrót myślowy, ale do odczytania, wg mnie. Obserwator jest świadkiem tragicznego zdarzenia, a ów krzyk, może długo jeszcze świdrować głowę.. wykrzyknikami. Od razu staje mi w wyobraźni.. krzyk.. Munch'a.
    • *   *   *     Kawka spryciula z parku w Chodeczy, poznaje Wacka, bo wiecznie brzęczy. Worki w śmietniku rozwala, ogromna mu za to chwała. Uszczęśliwiona odpadki męczy.                          *   *   *   Ta, z krukowatych, Kawka spod Płocka, w gawronim stadku całkiem znienacka... gałązką robaka dłubała,                             przy sklepie się myśl namnażała.                                     Trza by go zalać - kwęka Robacka.      październik, 2025      
    • @Natuskaa    Chcąc urzeczywistnić pomysł napisania powyższego opowiadania, "przełączyłem się" na obserwację ludzi mijanych podczas spaceru ulicami gdańskiego Głównego Miasta. Zatrzymanych myślami - czy też w myślach - osób było więcej, tym samym "Chodzę i..." mogło być dłuższe.     Dzięki Ci za odpowiedź i za wyrażone w niej uznanie dla męskiej umiejętności obserwowania.     Pozdrawiam Cię serdecznie. Dobrej nocy. 
    • @Berenika97 czekam na Twój wiersz.  Jestem pewna jego urody

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję za Twoją obecność
    • Ostatni wers... brrrr... :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...