Pani Cogito Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 codziennie ta sama zabawa nie przypominajaca dzieciecych marzen chociaz szklana ściana tak ugieta nikt nie wie jakie imie masz chociaz pytaja co z zyciem twym to wystarcza ze na przeciw gnasz nie mow nic jak to jest u marii powiem ci ze z zycia nic nie mamy nie czekajmy juz - ucieknijmy trudna rzecz banału z biletem w jedna strone tym razem to nie zabawa ucieczka w dziecinswo to nie igraszka w kazdym kacie oni sa i ty codziennie chcesz zabic sie samotna jestm wiec nie wiem juz nic ciebie nie ma rozbity swiat ze szkła gdzie podziało sie to co znalam?? nie pograzam sie wcale wszstko mija w moim zyciu obojetna wierze w cud jasnosci jak bombla z ropa prysnie czar wszytsko minie a z tym ja miłość nas rodzieliła
aluna Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Piękny bijący nostalgią wiersz! Wyrazisty przemawiający do czytelnika,jak wszystkie Twoje wiersze! pozdrawiam
nAzGuL22 Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Bardzo miło by było, gdybyś następnym razem, kiedy będziesz wklejać tekst, poprawiła wszystkie błędy ortograficzne. Nie robiąc tego, pokazujesz brak szacunku do osób, które będą czytać Twoje teksty. Tak ciężko sprawdzić sobie błędy w Wordzie i je poprawić? Skoro chcesz pisać, to pisz poprawnie.
Pani Cogito Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 od takiej krytyki to pierwszy jestes... to ze nie uzywam Ł Ż Ó Ź Ś Ć Ę Ą Ń to tylko dlatego ze nie ma to dla mnie znaczenia. skoro chce pisac to pisze i nie wazne sa bledy. poezja zawsze bedzie poezja
andrejch Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 On sie nie zna w wordzie mi nie poprawia pewnych słów a on i ta ksie kłóci ze są źle tylk oswojapoezje umie wynieść a innych zniszczyć chce. Mnie się twój wiersz podoba
nAzGuL22 Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu chodzi o zwykły szacunek dla języka poezji. Proste nie? andrzejch ja Cię przepraszam, ale dla Ciebie powinni stworzyć Worda, który będzie poprawiał rymy i wersy.
Pani Cogito Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 to jest nowa fala buntu, nowy styl :D
Rekomendowane odpowiedzi