karolina_plinta Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 jak już nic mi się w życiu nie uda to zostanę celebrity pójdę do wojewódzkiego i nie wiem może zrobię striptiz i będzie kasa sława będą mężczyźni którzy na mój widok będą zrywać koszulki i pokazywać nagie torsy które tak lubię będą mówić ona robi z siebie widowisko a ja będę chciała więcej i więcej widowisk zrobię z siebie reality show i będziesz mógł prawie mnie dotknąć bo na żywo nie każdy może mnie jest jeden problem po całym dniu życia karolina p. nie wygląda ładnie nie ma cukierkowych ust a z jej oczu bije zwykła ludzka wściekłość i nie wiadomo czy nie powie wszystkim regułom gier rozbierankom showkurtuazji wypierdalać wypierdalać wypierdalać człowiek ta dzika bestia
karolina_plinta Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 to taki luźny komentarz odnośnie licznych proroctw na naszym pięknym forum:P
Ruffle_puffle Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 No tak, Pani też się nakręciła. A proroctwa to niech Pani poszuka na onecie.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Czyżby bunt? Ekscytacja! To dopiero "confetti" - choć w formie lekko - nielekko dekadenckiej...
Baba_Izba Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Peelka jest w stanie silnego wzburzenia (ostatnio nie ona jedna). Jestem w stanie ją zrozumieć, nawet ją podziwiam. Wydaje mi się, że wiersz powstał dość spontanicznie, ale jest niebanalny. Serdecznie pozdrawiam - baba
karolina_plinta Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Co do onetu, to nie wierzę. Mam swoje bóstwa. A stan wzburzenia jest właściwie stanem stałym dla peelki i może po prostu nie potrafi inaczej:) Nie ma sorry:P W każdym razie dzięki k albo też p
kasiaballou Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 E...tam, fajnie jest; może jedno wypier...by wystarczyło, ale wiersz ma nerw i to na plus. Pozdrówki :) kasia.
Rekomendowane odpowiedzi