Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 same brednie w moim curriculum same bzdury napisali ktoś (to mógł być każdy) urządził mi życie a ja miałam być porywem chwili marzeniem ulotnym błyskiem na horyzoncie szarej egzystencji same bzdury napisali
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 :-))) Nie mam nic przeciwko temu aby 'ktoś' pisał mój życiorys, ale niech to robi porządnie i bez partactwa! pozdrawiam ciepło xysiu
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "same brednie w moim curriculum same bzdury napisali ktoś (to mógł być każdy) urządził mi życie" do tego miejsca ciekawie, potem przegadane, o tym samym rozwodzisz się na trzy wersy, powtórzenie na końcu zbędne, ciekawej ani istotnej klamry to nie czyni. Pozdrawiam cieplej
Grzegorz Lipski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przyglądam się Twoim utworom od kilku dni i czuję wyrażnie bratnią duszę. Dziękuję za ten wiersz. Grzegorz
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Maleno, zgadzam się, że trzecia zwrotka przegadana. Uważam, że warto ją przerobić. Ale początek bardzo ciekawy. I pomysł bardzo dobry. Cmok, Cat P.S. Nie czekaj i zacznij pisać swój własny - Twoimi słowami i "po Twojemu" ;)
Mariusz Polakowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jedno (curriculum) nie przeszkadza drugiemu (a ja miałam być...). CV (zwłaszcza spisane przez innych) nie warunkuje Cię do końca jako istotę ludzką, a więc posiadającą wolną wolę (wbrew wszystkim pozorom, jakie życie może fabrykować), rozum, sumienie i duszę. Owszem , kiedy sfera życia warunkowana przez CV (praca) napiera zbyt mocno na sferę intymnej wolności (po fajrancie), to jest problem. No ale w końcu nie mamy nic innego do roboty w tym niż radzić sobie z takimi (oby tylko z takimi...) problemami. No nie mamy. Pozdrawiam. mp
Rekomendowane odpowiedzi